KishRobert
Prijatelj Foruma
offtopic je,al' nemogu a da ne dodam.mityoo je napisao(la):A za Ursusa i ZTS nov kompresor je 320 eura!
kompresor za mercedes v8 sa svim pdv-ima : 6000din,nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
offtopic je,al' nemogu a da ne dodam.mityoo je napisao(la):A za Ursusa i ZTS nov kompresor je 320 eura!
eto vidis a ja svojeg platio 36 000 sa pdv-om, i dobio i kompresor heh.............. a bez pdv-a je bio 29,050 eura znaci da nije bas 36 000 nesto malo manje....bewisa je napisao(la):Celtis 102 ks u Almeksu 37500 evra bez PDV-a.
To je oko 20% skuplje nego u Hrvatskoj.
Nije Sosic bas mnogo alav!
ovo sad nisam razumeo aj malo pojasni ako ti nije problem.tomybrzic je napisao(la):ma da za basce naj bolji he he he he....
zike je napisao(la):ovo sad nisam razumeo aj malo pojasni ako ti nije problem.tomybrzic je napisao(la):ma da za basce naj bolji he he he he....
moj je celtis 456 i u njemu je jd motor napravio sam 500 sati sa njim prosle godine i cini se dobar ima mali nedostataka ali i to je kad se covijek navikne ok, sve 5 za sada fala bogu.... toci i vozi.....bewisa je napisao(la):@tomybrzic
Kako nova makina?
Jesi li sta radio s njim?U njemu je Perkins ili...
Kako ti se cini na prvu?