Zuza92
Član
Koji ti ovo claas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji ti ovo claas?
Ispravak, krivo sam napisao. Plug nije 3 brazde već 4x38 cm.Kolega ima Arion 460 i neki dan sam išao gledat kako ore sa Lemken Europal 7 3x38 cm. Fali mu cca 500 kg utega (uz prednji uteg od 600 kg da doda 200 i u zadnje točkove 300 kg) da bi malo manje proklizavao, ali i bez toga traktor ide odlično i odlično nosi taj plug. Strašan “mali” traktor, jako sposoban.
Na koju dubinu ore i kojom se brzinom kreće dok ore?Srednje teška. Traktor puca od snage.
Posto je Arion 460 to znaci da je novi model jer u staroj seriji gde je bio JD motor najveci je bio 430 kao moj. Motor je FPT.John Deere motor ?.
Orao je čestitih 30 cm. Realno po navigaciji od 5 do skoro 7 km/h, ovisno u kojoj je brzini i na kolko gasa ore (oko 1900-2000 o/min). Fali mu kila, proklizava dosta pa je odma sporiji. Ma traktor je stvarno sposoban. Jedino što mi se ne sviđa je mjenač 16x16. Bolje bi bilo da je Hexashift 24x24, jer veći je izbor brzina i manji su razmaci između njih.Na koju dubinu ore i kojom se brzinom kreće dok ore?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Općenito ti 4 cilindraši pucaju od snage. Ove godine sam ih malo vozao, ima bome života u njima, sad samo ovisi koji kadar koji stroj teži nosit. Nisam bio siguran u njihovu izdržljivost, ali i tu me razuvjerio, Fendt jedan kojeg znam 412 Vario 26000 sati još bez diranja..