Claas

Nasa zadruga je imala Axion 810 ili 820. Da ne tupim, model za izbegavanje. Ovi kasniji su verovatno poboljsani menjaci.

Da ne ide prazan
f73fce9f34ef4893f0bb979872144ad3.jpg
fcc72ee602114890b82b3609f203d9c8.jpg

Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk

Koliko je težak taj secko? I nije te strah da sedne na pola traktor, posto nema šasiju?
Kako je učvršćena prednja hidraulika, posto je kod tebe fabrička?

Nismo ga merili :D
Trebalo bi da ima oko 800-1000kg
Nebi trebalo hidraulik je 3.2t i ima ojacanu sasiju do nazad fabricki je tako.

A pa da, ta fabrička je kompletno ojačanje posto povezuje prednji i zadnji kraj, to je posao i neće biti problema. Mada mislio sam i da je teži taj secko. Ne lepi na masku prašina i žetveni ostaci, pa da diže temp? Vidim ima zastitni lim na secko, ali čisto pitam.
I dal i se možda secas koliko je koštala prednja hidraulika, ali bez kardana?

Pa baca malo prasinu i sitno od repice :/ svaki dan izduvavanje i nema problema.
Suncokret kad je suv i kad se prasi jako dize prasinu pa smo to Belarusom radili vecim brzinama.
Sto se tice proizvodjaca secka u pitanju je IQ patent.
A ph za claasa je oko 3500+pdv bila u to vreme kad smo uzimali proslo 7 godina vec ne znam kad pre :D

Kako su se pokazali claas celtis traktori? Najmanji mislim da je 426rc ? Zna li ko sta o njima kakvi su to traktori uopste ? Radio bi lakse poslove sijacica prskalica transport i utovarivac .

Ja imam 436.Ima 2500 sati.Sem par vrata i vetrobrana :),nikakvih drugih problema nisam imao.Ima 84 ks.,a kao da ima bar 90. Generalno sam zadovoljan sa traktorom

Ne,ne privatno neki covek. Ja licno nisam bio kod njega.Sve telefonom obavili.On poslao postom i to je to. Koliko sam obavesten, mislim da nije bas iz Subotice.Bliza okolina.Pera se zove, ako nesto znaci

Nazad
Vrh