Bubu
Član
Mislis da smo smeli da pitamo? Treba l' da na **greška padnem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena odprilike Ariona 530?
Jel nov ili polovan?!Cuo sam da se prodaju sa 30-40 radnih sati kao novi,kao radio je oglednu prezentaciju na nekom imanju.Covek koji je narucio nov cekao ga celo leto,pare uplatio,posle Gospojine mu se javljaju iz ALMEX-a i kazu stigao traktor,kad on ima 38 radnih sati,kaze covek ja necu polovan nego nov!Onda mu oni ispricaju tu pricu za prezentacije i da se samo vozikao,medjutim on ni da cuje...hoce kaze nov traktor da bude 0000 radnih sati! Mislim da jos nije isporucen!Kod nas u selo došao CLAAS traktor nov + lemken 5 brazdi obrtač (vario) .Danas ore .Ja vršio soju i nisam ga slikao ,možda sutra.To je sada stroj No1 u selu.Ima jedna fora.
Kažu kupio Goran Claasa Almexa.
Ma može GoranKomso jel to Goran Mitrovic kupio?
Što neadekvatni točkova nije baš pitanje razumnjivo, koje točkove imaš.Molio bih za pomoc u vezi Claas traktora. Imam problem,koji mi se javlja oko hidraulike,neko zujanje koje se cuje na oko 1300-1350 obr./min i isto tako na oko 1700 obr./min. Ne remeti rad,ali i volan se malo teze mota,i kao neke vibracije da se osete i na njemu na navedenim obrtajima. Mereni pritisci na volanu,u redu su... Sad,ako je neko imao slicnu situaciju? Ili radio na tome? Bili ovlasceni serviseri,i nista nisu uradili,zameuli ulje,i kazu to je normalno. Meni nije,jer traktor dok je bio nov,to se nije uopste culo...
Ako neko zna,ili da me posavetuje sta je najbolje raditi?
I ima lufta u diferencijalu zbog neadekvatnih tockova...