Claas

Jedan u okolini je tako od njih kupio kombajn sa nesto sitno sati...navodno ista prica-demo model...e sad...

Ima svasta. Ima ljudi koji godisnje ne prave ni 200 rs, a ima onih koji prave 1000+ sati.
Mi uglavnom sve poslove radimo sa dva traktora i ponekad treci u ispomoc(sitni poslovi, prikolica, voda...)
Prva godina je bila na oko 600 rs, a ova treca na 900. Od 15.11.2021. do danas ima oko 2150 rs. To nisu pune 3 godne jwr fali jesen 2021.
Ono sto sam ja do sad na zapadu susretao je da je realno da za godinu napravi oko 500 i vise rs.
Imate varijantu putarskih traktora koji prave mnogo manje sati, ali imaju i drugaciji nacin exploatacije. Ima svasta u Bozijoj bašči 😎

Da @simke84 ali onda tako i izgleda traktor. Očuvano, dobro... bez obzira na godine. Ali kad očigledno vidiš da je traktor napravio više od npr tih 4000 rs (a razni su pokazatelji samo treba znati gledati) i onda te još ubeđuju da su originalni sati....

A ima svakakvih i ljudi od kupaca. Mene su ubjeđivali da moj koji smo kupili novi ima 14000, a ne 4000 i to preko telefona, a ne uživo.

To samo govori koliko su kompetentni... Ili su trgovci bez stida i srama. Tako su i mene ubeđivali preko telefona da je cena prevelika za traktor (tetka nas zamolila da mi prodajemo traktor od pokojnog teče) i da nikada neću dobiti te pare. Ali nije bio u pravu, izvukli smo toliko koliko je traženo.

Takve kupce nasadiš na držalicu da se sve puši.Pogotovo kada dođe u dvorište, počne da palamudi i nabije ti pritisak.

Ah, nije potrefio momenat kad je nazvao... Mada i da jeste ni onda ga vrv ne bih poslao u majčinu. E da mi dođe na adresu pa pljuje, prvo bi dobio žuti karton a ako bi nastavio onda i crveni. :)

Prvi koji je došao da vidi 577 kog sam prodavao tako je prošao.Čoveče Božji, da li si ti normalan i realan, kapija je tamo, imaš 10 sekundi da mi se skloniš iz vidokruga...pa znaš prijatelju nisam mislio tako, gubi se da te ne vidim.

Da @simke84 ali onda tako i izgleda traktor. Očuvano, dobro... bez obzira na godine. Ali kad očigledno vidiš da je traktor napravio više od npr tih 4000 rs (a razni su pokazatelji samo treba znati gledati) i onda te još ubeđuju da su originalni sati....
Evo moj ferguson je 1986 godište, kupljen nov, lično ga dovezao iz prodavnice kući, sat ispravan, na njemu sad ima 3.000 sati. I šta sad... :)

Ako pričamo o novom extra. Traktor i za lake i za teške poslove. Još ako je cmatic pun pogodak. Motor JD...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh