Claas

Rekli su sta je razlog. Zanimalo me jel napreduju ili nazaduju farmeri u tom dijelu Hr ovih godina . Jedan slucaj dabome nije pravilo , al cisto orijentaciono.

Jel zna netko cemu sluze tipke zaokruzene na slici?

Ovo AUTO je automatsko ukljucivanje/iskljucivanje kardana kad podignes/spustis masinu(bar koliko sam uspeo sa CLAAS-ovog sajta da skontam, imam isti traktor muka ziva bila naci sta je sta), ovo drugo je neki reduktor vibracija nemam pojma, moram da narucim User Manual za klasa nema smisla ovo vec po internetu 2 godine trazim sta je sta

Ovo gore je da udvojiš pumpe da imaš veći protok na hidraulične izlaze. To se koristi kad imaš prednji utovarivač ili neku kašiku da bi odziv bio bolji i brži. U toj varijanti mislim da poluge ne rade... Za ove dole ti je objašnjeno...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Al nije mi jasno zašto pišu da može provjera, ako se odmah otkrije da su sati skidani. Valjda ipak ne očekuju da će baš doći ovlašteni servis.

2016. Imao je i utovarivač, klasičan traktor s farme koji radi 1000rs godišnje. Mada iznutra jako sačuvan, što je čudno za stočare.

Ja sa mojim sam uspeo za 3 pune sezone da naguram 2100 rs, bez tezih poslova. Nista oranje i slicno. Ponekad tanjira sa kratkom tanjiracom.
Od 2016. do sad bi trebalo sa ima najmanje 5000-6000 rs tim tempom kako stoji na servisu.

Ako je u prve 4 godine napravio 4000 sati, znači sad ima sigurno 7000. Nisu oni njemu skidali samo tisuću sati jer s time ništa ne dobiju.

Al nije mi jasno zašto pišu da može provjera, ako se odmah otkrije da su sati skidani. Valjda ipak ne očekuju da će baš doći ovlašteni servis.
Nemaju oni stida i srama. U samoj Bilbiji pise ''Trgovac tesko odolijeva napasti...''

Mislim da od 10 zainteresiranih kandidata mozda jedan ili dvojica dovedu nekoga da provjeri traktor. Trgovcu se isplati uci u taj rizik jer za ostalu osmoricu oglas ostavlja dojam da je posten dok dozvoljava provjeru.

Poslednja izmena:
Tako je moj elektricar proveravao pre kupovine nekom coveku malog Case-a kao mog. Na satu 4800 rh a u dijagnostici memorisane greske na 11000rh.

A da li je moguće da Arion 630 bude uvežen sa 400 radnih sati preko firme Profi Agrar, bio je kažu demo model.

Nazad
Vrh