Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda za vazdusnu sirenuKoju funkciju ima vazduh na njemu kada su mu ugradili kompresor? Neka je sretna kupovina.
Da izduvas kombajn posle zavrsenog posla. Na mom kombajnu si mogao uzeti kompresor u dodatnoj opremi da mozes izduvati kombajn posle posla. Neki kombajni imaju tri izlaza za vazduh, ispod kabine i sa leve i desne strane da ne moras vuci crevo.Koju funkciju ima vazduh na njemu kada su mu ugradili kompresor? Neka je sretna kupovina.
Ja sam kod mene našao na dva mesta, sa leve strane jedan a drugi gore kod motora...Da izduvas kombajn posle zavrsenog posla. Na mom kombajnu si mogao uzeti kompresor u dodatnoj opremi da mozes izduvati kombajn posle posla. Neki kombajni imaju tri izlaza za vazduh, ispod kabine i sa leve i desne strane da ne moras vuci crevo.
Vazduh uvlači kroz taj obruč. Unutra su dve rupe svaka za po filter...Mixer, svaka cast, nek sluzi dobro...
vidim ima dva filtera za vazduh ali ne vidim odakle uvlace vazduh
za sta mu je ona boca vertikalno sto stoji na levoj strani
Bila matica sa plastikom kako ispala nemam pojma.To je i moj drugar izgubio,pa mu je napravio Strugar