Claas

Koju funkciju ima vazduh na njemu kada su mu ugradili kompresor? Neka je sretna kupovina.

Koju funkciju ima vazduh na njemu kada su mu ugradili kompresor? Neka je sretna kupovina.
Da izduvas kombajn posle zavrsenog posla. Na mom kombajnu si mogao uzeti kompresor u dodatnoj opremi da mozes izduvati kombajn posle posla. Neki kombajni imaju tri izlaza za vazduh, ispod kabine i sa leve i desne strane da ne moras vuci crevo.

Tako je, za izduvavanje kombajna. Zato i ima crevo sa pištoljem i dugačkom cevkom u alatau. Ne znam koliko ima izlaza, prebrojaću. Jedan ima sa leve strane gde su mu ispusti za ulje iz motora i hidraulike. Videćemo koliko ima...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Koristi kompresor umesto vetra da oduva plevu sa sita....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Da izduvas kombajn posle zavrsenog posla. Na mom kombajnu si mogao uzeti kompresor u dodatnoj opremi da mozes izduvati kombajn posle posla. Neki kombajni imaju tri izlaza za vazduh, ispod kabine i sa leve i desne strane da ne moras vuci crevo.
Ja sam kod mene našao na dva mesta, sa leve strane jedan a drugi gore kod motora...

Dali zna neko ko ima remenicu polovnu koja ide na spaner za kais za secku mega 204. Precnik remenice 22cm. Sirina 6cm kao da dupli kais.
ae7d390ea2ab585c0793041d8d2544c9.jpg
3f12686ef3dbfe930abe73fb1b4cf4e1.jpg
ed498abfa475e96416659b4bcd6aa95d.jpg

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Običan zatezač, kod mene su obe remenice od Zmaja.Sa jednom je stigla sečka a drugu sam ja ugradio kada je originalna opaučila.

Ova remenica bi ipak trebala biti u originalnim dimenzijama sto se tice precnika i sirine jer ulazi u drugu remenicu i sve je na knap kako remenu nebi slucajno palo na pamet da spadne zbog duzine remena i talasanja istog

Nazad
Vrh