Claas

Imam 6 redi kapelo sklopivi mnogo je tezio od ovog zitnog kada je sklopljen. Imam 3 klip i nema greske a sto se tice transport je zakon u gabaritima si skroz da ne pricam gde jedan deo atara imamo brdo gde su zarasli putevi i ovako sklopljen prodjem jedna.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Poželjan je treći klip na grlu a imaš i dva reduktora kose za održavanje...
Imam 3 klip jeste da ima 2 reduktora ali ja opet nebi uzeo fiksni iz vise razloga. Da sam u vojvodini nema greske ali kod nas su pojedini delovi atara stra da te uvati. Tegovi nema potrebe.

Narucio pre neki dan remenicu u Peki Belt Subotica 6000 dinara zamenska.

Ма ховерктафт ће нам бити ускоро потребан да дођемо до њива, а да не покидамо све на машинама..ето колико с путеви добри и широки, бар код нас у Чалми...где нико неће макар спремачем када спрема да поспреми и пут испред своје њиве, ако већ не можемо да се договоримо као људи да исте сређујемо, а има довољно тешке механизације да се то уради, и сада није касно после ових киша...отишло је све у три лепе у овој земљи...

Stigla danas remenica.
a7730500f7356af26e419878281a93ac.jpg
4ae9a16653d0fb6a39cb8aba61b4f982.jpg

Na dominatoru 88 mi se jedan pikap prst na hederu čuje u radu čuka po malo, to je jedan od onih što idu sa krajeva. One plastike koje vode prste su sve promenjene. Taj prst kad se uhvati rukom ima malo lufta gore dole, kako se to rešava?

Nove su plastike koje se pričvrste na telo spirale i vode prst, luft ima unutra gde se prst kači za vratilo koje ga izbacuje i uvlači tu lupka.

Možda bi moglo i na licu mesta kroz otvor, ne znam tačno, nisam čačkao kod mene na hederu.Zamenjene su plastične vođice i prsti koji su bili potrošeni i to tako ide.

Nazad
Vrh