Claas

Gde mogu da nabavim ovakve spojke?
(Osim Almex-a)
4eb2277ae3374705bbc8be50903d53b4.jpg
719d0a82d6b13b2020f5f8c5c8699be5.jpg
b158ba6005c91e9db76f1948a6e6728c.jpg

Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
I almexu

Ja sam uzeo za 96 ram+trodelna kukuruzna i trodelna zitna. Bilo je secenja,brusenja kad smo montirali i korpa ne moze da stegne da izlaz bude 3mm,nego je minum 6mm. Uopste nisu precizni

Ja sam uzimao segmente pošto imam originalni ram i morao sam da ih prepravljam da bi se uklopili kako treba.Sa njihovim ramom i segmentima u kompletu ne bi trebalo da bude problema mada ko zna.Bilo je u Sakulama na prodaju komplet ram sa pšeničnim i kukuruznim segmentima u originalu za 900 e, mogu ti poslati broj telefona od čoveka.

Tonchi.
Tek sad sam vidio onu osovinu. Rekao bi da je otpustila matica i zbog vibracija pukla osovina. Ona jest na konus ali je treba dobro stegnuti.

Pa ako nisu puno osteceni bolji su sto puta od ovih govnjivih po gvozdjarama. Sad imaju u almexu i original clasove sarafe i matice i platne svih dimenzija.

Dobri su, izgledaju skrnavo ali su ok, a iskreno ova dva dana nisam oka sklopio a juče nas remenica zezala jedva smo je svukli muka živa,stranke zovu kamion čeka na njivi itd..mogli su možda i oni novi, ali šta je tu je.

Sutra je svetac jedva čekam...

Da mala gospojina je i moramo biti oprezni, oce kvarovi. Prosle godine smo se nas trojica svi isekli ruke i glave izlupali, nije dan za posao nikako ali sta ces kad se mora.

Nazad
Vrh