Ja sam te biter limove kupio originalne i zavrnuo bez balansiranja,nikakvih problema nije bilo ide već par sezona.Svejedno tu će sa unutrasnje strane da se nakupi sitna prašina.
Kad su se stari limovi pocepali osetio sam podrhtavanje kabine i plastični delovi su krckali i škripali od vibracije.Kada sam ih zamenio nisam vise ništa čuo ni osetio da podrhtava,trese kako nebi trebalo.
U pšenici ih skini jer ti je bubanj napunjen prašinom i prljavštinom koja je zarobljena unutar bubnja i ne može da se očisti jer smetaju blinde.Taman ima dovoljno vremena da se do kukuruza sve lepo očisti i istrese.Budu puna ručna kolica đubreta unutra.Ja sam prve sezone radio sa blindama sve kulture i kada sam skontao da je unutra haos skinuo ih i jedva očistio šine i bubanj koliko se zalepilo a treslo je ceo kombajn.
Balansiranje bitera 5500 din, ja radio u jednoj firmi 5km od mene. Zamenio limove i bili su u debalansu, najgore je kada vratis sve na kombajn i posle se kajes, sto nisi odradio balansiranje, a za 5500 din jedan dobar rucak u kafani
Ja sam kupio nove blinde u Adi zavario kontra matice ( kao na zmaju) i stavio ih. Na prolece legnem na slamotrese i skim ih i tako u krug bez balansiranja
Ja neznam da li je moguće remontovati hidro motor,jedino metalizacijom...neznam ni da li neko to radi kod nas i koliko se isplati.Jedino gušće ulje pa dokle ide-ide..
Problem je kad idem 3.u transportu,npr.na brdo pocne da se cuje pumpa i kao da proklizava,i onda smanjujem brzinu dok ne dobije normalan zvuk,npr.sa 30km/h na 15km/h
I kad se ukljucujem na asfaltni put,stanem ubacim u 3.i ako je put malo vislji,bas promeni zvuk.