paracinac
Član
u sredu verovatno u ponedeljak idem treci put za Austriju za 10 dana u utorak tovarimo u Sredu valjda ce biti kuci napokon!Jogi uzeo bombu od kombajna mi smo mu nasli 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tvoj je claas onaj sto si izbacio slike od njega na face-u? To mora da se zalije kad stigne..uzeo ga sa adapterom za kukuruz samo Jogiu sredu verovatno u ponedeljak idem treci put za Austriju za 10 dana u utorak tovarimo u Sredu valjda ce biti kuci napokon!Jogi uzeo bombu od kombajna mi smo mu nasli![]()
Ooo opet kod Beslaca,bice zanimljiva prezentacija...ovo ne smatram za poziv,pozvaces me ko covek da pricamou sredu 5 februara u 17h organizujem prezentaciju Dekalba kod Beslaca bices pozvan pa cu castimu Cetvrtak odo za Nemacku prasence tek kada se vratim dobar kombajn Svaba radio samo neko cvece za parkove i neke trave **greška ga da li to znaci da lakse radio ili teze poslove ne znam kako se vrse to bilje znam samo da covek milioner postao od toga!Ovaj kombajn sto sam uzeo ostavio bio u servis i racun izasao 8000evra svi kaisevi novi gume,silen blokovi kako se vec zove,lanci na ulazu kovice za bunker sve novo i kada dosao da podigne kombajn ovi u servis bas skidali sa prikolice neki ganc nov za prodaju njemu se zasvidjao ostavio im ovaj i doplatio za nov!Ja slucajno naleteo dok sam jurio John Deer koji nisam mogao da nadjem nigde srednji model neki u odlicno stanje i uzmem claas ovaj a nisam ni sanjao da cu sa John Deer da predjem na Claas