Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma trebali ste bre da bude k'o original u boju koja se slaze sa novim Clasom na primer ovako:DRAZEN92 je napisao(la):Ma glupo nam bilo da ga farbamo u boju kombaja...
A i dobro mu stoji ovakav heder!![]()
Pa bas tako a kad otvoris ima sta i da vidis , da se obradujes.......panonstib je napisao(la):Pa to je ona izreka koju najvise koriste nasi trgovci polovne mehanizacije: "To nemorate ni gledati to je Svaba odrzavao". Tamo gde je ovaj kombajn radio bilo je kamenja raznih velicina koji nisu stali u hvatac kamena nego su zavrsili u bubnju kao zgoditak.Nakon izvesnog vremena takvog koriscenja dobijete nesto ovako.![]()
cicimoric je napisao(la):Juce sam bio kod kolege kojem je stigao Tucano 430 sa hederom od 6 m. Mogu reci da je prelep kombajn. Kad bude poceo da radi sa njim u psenici slikacu i snimicu ga pa cu postaviti.
Mnoogo ga je platio a sigurno covek zna i zasto ga je uzeoacA cS prO je napisao(la):cicimoric je napisao(la):Juce sam bio kod kolege kojem je stigao Tucano 430 sa hederom od 6 m. Mogu reci da je prelep kombajn. Kad bude poceo da radi sa njim u psenici slikacu i snimicu ga pa cu postaviti.
ako nije tajna. kolko je platio classa?
Ovaj kao da je u kamenolomu radiopanonstib je napisao(la):Pa to je ona izreka koju najvise koriste nasi trgovci polovne mehanizacije: "To nemorate ni gledati to je Svaba odrzavao". Tamo gde je ovaj kombajn radio bilo je kamenja raznih velicina koji nisu stali u hvatac kamena nego su zavrsili u bubnju kao zgoditak.Nakon izvesnog vremena takvog koriscenja dobijete nesto ovako.![]()
može mene je sad jedan čovek zvao da menjamo masey ferguson za senatora ako hoćeš videću sa njim jel bi ga prodao pa ti javimrobici je napisao(la):mene zanima claas senator,sa kabinom!dali moze uopste da se nadje takav kombajn kod nas?