Claas

@Panonstib
Pa... mogli bi za jedno 20 dana da izađu i oni...a dotle... ::novac:: i malecki da rade :haha: :haha: :haha:
Poz...

cicimoric je napisao(la):
203 ili 230 hiljada nisam ga lepo razumeo jer je bila galama oko kombajna ( bilo je tu dvadesetak ljudi ) i bilo mi glupo da ga pitam jos jednom
Ja bi rekao 203000 posto imam uvid u cene jos nekih kombajna pa eto odprilike , mozda gresim nadam se da ce Cici da nam kaze tacnu cenu...... :cao:
Post je spojen: [time]1277326177[/time]

Pozdrav svima najzad sam zavrsio remont zamenio sam plekove na odbojnom biteru na prednjoj ladji sam zamenio sve gumene trake, kais bubnja, remenicu secke sam biksnirao pa sam stavio 4 lezaja umesto 2 itd... sad ce slike dok se snadjem.
Post je spojen: [time]1277229931[/time]

Post je spojen: [time]1277262554[/time]

Post je spojen: [time]1277295314[/time]

Post je spojen: [time]1277327951[/time]

Priprema za psenicu znaci zamena korpi (iz tri dela zato je u mnozini) skidali "blinde".Slomio se vijak za podesavanje predbubnja pa je bilo malo varenja i podesavanje hidraulike za podesavanje razmaka korpe.Na jednom smo dopunili klimu, a na drugom moramo vakumirati i proveravati sto je ispustio freon.Izmerili vibracije i envelopu ubrzanja lezaja i sutra menjamo koji nezadovoljavaju, zamena ulja i filtera ................

To je privatna firma, a ja ih nisam pitao da li znaju ili ne nego kada pozovu ja dodjem urakim i odem a oni ::novac::

ok. ti radiš svoj posao,nego mi nije jasno da osnovne stvari ljudi neznaju,
mada kad sam bolje razmislio ovde ima nekoliko njih koje poznajem pa isto plaćaju spremanje zmaja

Vlasnici takvih kombajna su verovatno zauzeti drugim stvarima, poslovima u odelu i kravati, plate profesionalne majstore i nerazmisljaju, iskreno i ja volim oko svog kombajna sam da prckam ali to na slikama je potpuno nesto drugo, moje misljenje!! :cao:

Poštovani!

Postao sam novi vlasnik Dominatora 98 sl 89.g. Znam da uvijek tražite slike i predstavljanje, al imam peh. Klinac slupao fotić a od moba nikako da nađem kabel za spajanje na comp.
Dakle zanima me štelanje Dominatora za kukuruz, pšenicu.
Kako se štela vjetar, bubanj, korpa, sita...

Igor, pročitaj pravila ovog foruma pa nam se predstavi i napiši nešto o sebi u temi za nove članove. Posle toga očekuj pomoć i odgovore. Ne misliš li da je u redu ovakvo upadanje i momentalno traženje odgovora. Bilo bi lepo da staviš i lokaciju gde se nalaziš :ppozdrav:

igor_peradar je napisao(la):
Poštovani!

Postao sam novi vlasnik Dominatora 98 sl 89.g. Znam da uvijek tražite slike i predstavljanje, al imam peh. Klinac slupao fotić a od moba nikako da nađem kabel za spajanje na comp.
Dakle zanima me štelanje Dominatora za kukuruz, pšenicu.
Kako se štela vjetar, bubanj, korpa, sita...

Ako nije tajna koliko si platio taj kombajn i sta imas od opreme uz njega

uz ovo pitnje ti zelim srecu u radu :ppozdrav:

Nazad
Vrh