abro
Član
@Panonstib
Pa... mogli bi za jedno 20 dana da izađu i oni...a dotle... i malecki da rade
Poz...
Pa... mogli bi za jedno 20 dana da izađu i oni...a dotle... i malecki da rade
Poz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi rekao 203000 posto imam uvid u cene jos nekih kombajna pa eto odprilike , mozda gresim nadam se da ce Cici da nam kaze tacnu cenu......cicimoric je napisao(la):203 ili 230 hiljada nisam ga lepo razumeo jer je bila galama oko kombajna ( bilo je tu dvadesetak ljudi ) i bilo mi glupo da ga pitam jos jednom
Gde je ovo radjeno ako nije tajna............panonstib je napisao(la):I danas teren.Pripremao ova dva kombajna i priprema ce se nastaviti jos par dana.Danas smo radili na 430, a sutra 440.Evo malo slika,
Znas kako je danas ako imas srece da imas nemoras mnogo da znas............panonstib je napisao(la):To je privatna firma, a ja ih nisam pitao da li znaju ili ne nego kada pozovu ja dodjem urakim i odem a oni
igor_peradar je napisao(la):Poštovani!
Postao sam novi vlasnik Dominatora 98 sl 89.g. Znam da uvijek tražite slike i predstavljanje, al imam peh. Klinac slupao fotić a od moba nikako da nađem kabel za spajanje na comp.
Dakle zanima me štelanje Dominatora za kukuruz, pšenicu.
Kako se štela vjetar, bubanj, korpa, sita...