Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DRAZEN92 je napisao(la):Daj mi 17 hiljada za heder i bice tu
Ovaj sasvim dobro obavlja svoju funkciju A i ne stojimu jako lose ;D
Pa ono jes zato sam ja i stavio slike posto nece on , jebiga nisu original al' to su te.........>>>JOCO<<< je napisao(la):A jeste bezobrazni oterali ste decka sa foruma tako i treba kad nas tu vredja sve
i ja sam zumirao sliku, cini i se da pise CASE...Matić je napisao(la):I meni se čini da sam pročitao na bočnoj strani hedera da je pisalo Case a možda i grešim
Ali svejedno loše je pristupio kao i onaj lik što je bio sa novim Fendom 936 a nema digitalac da ga slika pa ubacivao generičke slike sa neta umesto svojih.
Ta sta cemo ima raznih ljudi , a i u lazi su kratke noge tako da ..........mucobieno je napisao(la):i ja sam zumirao sliku, cini i se da pise CASE...Matić je napisao(la):I meni se čini da sam pročitao na bočnoj strani hedera da je pisalo Case a možda i grešim
Ali svejedno loše je pristupio kao i onaj lik što je bio sa novim Fendom 936 a nema digitalac da ga slika pa ubacivao generičke slike sa neta umesto svojih.