Claas

Evo malo s današnjeg posla prvo temeljna siva boja (nitro) .. nastavak sljedi kroz par dana .. ! :D
es0v8g.jpg

@ ratarhr
Svaka cast :bravo:
Obavezno ubaci i nastavak da vidimo.
Reci mi samo da li si pitao koliko kosta da ti naprave zelenu boju i koliko treba boje za finis....?
Ili ces je sam napraviti...?

Boju mi je pravila jedna firma Tehnocolor u HR kod nas, indetićna kao Claas original boja, koštala me oko 10€ kila, kupio sam 8kila pa ako bude falilo idem po još danas i sutra cu ga zavrsit temeljnom, ali u međuvremenu smo počeli vadit slamotrese da ležajeve promjenimo, pa cu ga onda i iznuitra cijelog u temeljno i kupio sam neku zastitu poslje temeljne i onda ta zelena claasova ce ici i tiskar ce mi nove naljepnice napravit .. !
Vidi se na slici iznad na rezervaru desno malo sam probo te finis boje da vidim oce se gulit eto takva je .. !

Evo još malo nastavka, dakle kupio sam sve nove ležajeve za slamotrese iznutra sav lim oćistio pa premazo anti-rostom, i iznutra cu ga još temeljnom bojom obojat .. i tako da ja sam sada cijeli kombajn pregledo više jednostavno na njemu nemam šta osim motora i hedera .. evo jedna slika od danas još .. :D
2uny5ux.jpg

Lezaj za slamotres 5e.....? :)
Ju zlo zla, kod nas je taj drveni lezaj 1kom=46e
Mogu doci kod vas da kupim 8komada isplati mi se i te kako :)

Pa zaboravio sam da ga pitam, da li ih je kupio bas negde gde se prodaju claas-ovi delovi ili mu je neko napravio po 5e/kom.....?

Evo šta se danas radilo, kasnije malo dok sada odmorim trebo bih vratit korpu i bubanj unutra .. :D
zlofbb.jpg

23lk58m.jpg

Kupio sam neku temeljnu boju bezveze jer nije bilo one koju kupujem kaže prodavač sve si oćistio narućit ču ti pa sam moro neku kupit ova crvena i nije baš neka .. !

Svaka cast za kombajn,ali imam jedno pitanje,koliko sam pratio tvoje pisanje,ti si pre mesec dana kaparisao JD kombajn :D

Nazad
Vrh