denisbusur
Član
Pa to je ja mislim za podizanje adaptera jer kad se adapter podize gore on se pomera malo.Od kog dela hidraulike je taj damper sto ti treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je ja mislim za podizanje adaptera jer kad se adapter podize gore on se pomera malo.Od kog dela hidraulike je taj damper sto ti treba?
Mozes li nekako da to slikovitije opises. Gde se nalazi?Pa to je ja mislim za podizanje adaptera jer kad se adapter podize gore on se pomera malo.
Kakav crni remont odma?Kad je pun bunker i meksa zemlja , ili neki jarak,uzbrdica ,jedva krene . Isto kad treba da stane naglo , rucica pruza otpor i treba mu malo vise vremena da stane . Pri ubrzanju pumpa "pjeva" ,ima onaj zvuk. Pumpa hidro pogona je Linde . Sumnjam na nju . Dali se isplati pokusavati remontovati , ko dobro radi? Dsli bi moglo biti nesto drugo?
Drugar je nedavno remontovao Linde pumpu na Medionu negde kod Trstenika.Kad je pun bunker i meksa zemlja , ili neki jarak,uzbrdica ,jedva krene . Isto kad treba da stane naglo , rucica pruza otpor i treba mu malo vise vremena da stane . Pri ubrzanju pumpa "pjeva" ,ima onaj zvuk. Pumpa hidro pogona je Linde . Sumnjam na nju . Dali se isplati pokusavati remontovati , ko dobro radi? Dsli bi moglo biti nesto drugo?
Ako budes u prilici da pitas za kontakt , i koliko ga kostalo.Drugar je nedavno remontovao Linde pumpu na Medionu negde kod Trstenika.
Prezadovoljan, ponovo radi kao nova, a imao je slicne problema.
Filteri i novo ulje ti nece resiti problem, osim ako to nisi menjao godinam ( u sta sumljam).
Moze da se desi da je neka "glupost", al obicno nije.
A koliko da se gurne rucica od hidro pogona, do kraja ili?Stavi klocnu neku drvenu ispred tocka na beton i ubaci u 3br i ako predje ok je pogon.I kod nas sad posle kise tone kombajn strasno