Claas

Posle koliko sati, hektara?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

U mikronu imaju neke mislim da reče grafitne ili tako nešto. Kao ojačane, bolji kvalitet i tako to. Nisam pitao za cenu...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Koje su dimenzije ti nokti za aps.Da znam koliko su mi potroseni a isto bi pitao koliko je visina zuba na sinama doba.Avero 240

Koje su dimenzije ti nokti za aps.Da znam koliko su mi potroseni a isto bi pitao koliko je visina zuba na sinama doba.Avero 240

Kad se pojede toliko da dodje vrh tog nokta do nosača onda ili okreći ili menjaj. Šine na dobu treba da su preko 5 mm dubina šare...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja imam isto dom 85-u i jos mu nisam menjao ulje u menjaču ali mislim da nebi pogresio ako mu naspeš sae90
Našao sam u knjizi,ide 6 litara SAE 90.
Nisam ni ja planski hteo nego moj je Retromat i negde pušta ulja pa sam mislio da je je sve povezena menjač-retromat-varijator.
Hteo sam da promenim u retromatu ,pa vidim ima još jedan čep za ispuštanje posle skapiram da su razdvojeni.

Izvadi podloške pa probaj one su 1mm debljine, ako opet ima kupi nove ležajeve. Što se tiče ovih zamenskih nije neka stavka.
Lično kada bih imao takvu mašinu samo original bi išao.

Izvadi te metalne odstojnike pa probaj kako se ponaša i koliko se klima.Tih odstojnika ima u više debljina baš zbog finog podešavanja.Ja sam kod mene na nekim slamotresima izbacio, na nekima ne, sve u zavisnosti koliko se klimaju.Kroz vreme osovine se potroše pa to i ne može mnogo da se podesi i našteluje a kod tebe na 2000 rs ne bi trebalo da su se potrošile.

Nazad
Vrh