Claas

Kod mercedesovih brojeva prvo imas sa pocetno A i bez njega , to je isto . Dalje brojeve vremenom mijenjaju , kako u ovlastenom servisu kazu "prelazi u .." a to je najcesce iz dva razloga , ili isti dio kad se ugradjuje u drugo vozilo moze da dobije drugi broj ili cesce kad se isti dio malo modifikuje ili se porucuje od drugog kooperanta za mercedes , uglavnom to je isti dio samo ga prati vise brojeva .

Nikola ,taj komplet ja ovde mogu dobiti za 3 dana iz poljske. Oko 110e cijena , al nemogu te uputiti kako direktno da porucis mi to dobijamo preko nekog udruzenja trgovina autodijelova .
Vidi pomocu tog broja , ako se ne snadjes mogu ovde poruciti pa da ti nekako posaljem.

E toooo se traži. Librica što bi rekli čoko braća iz Vajske.
Ono što sam prethodno kačio su kataloški i za ovaj motor.
Mogu i u Srbiji da se nabave preko szakala na komad. Cene su 1000din, 2400 din i 10-12000din u zavisnosti od proizvajaleca. Ako ih ja poručim onda su 10% jeftinije. Ali ako ih ima u szakalu, ima ih još negde i verovatno povoljnije.
Sve u svemu i stare mogu da se poprave, samo treba malo mašte ako je u konusu problem.

Lolo jesi probao da pitaš kod ovih naših u inđiji? Meni već više od 10g služe dobro na zmaju...isto nema te šelne što ih povezuje,zato su i pucale,al evo ide tako.

E toooo se traži. Librica što bi rekli čoko braća iz Vajske.
Ono što sam prethodno kačio su kataloški i za ovaj motor.
Mogu i u Srbiji da se nabave preko szakala na komad. Cene su 1000din, 2400 din i 10-12000din u zavisnosti od proizvajaleca. Ako ih ja poručim onda su 10% jeftinije. Ali ako ih ima u szakalu, ima ih još negde i verovatno povoljnije.
Sve u svemu i stare mogu da se poprave, samo treba malo mašte ako je u konusu problem.
Na starima su cevi pucale.

Jel ima neko katalog claas adaptera 5-80 , 5-70 ,... bilo kog u stvari osim ovih novih "plasticnih" , nemogu da iskopam , ili bar dio kataloga gdje je slika limenih spiceva naprijed , mrnjaka ,i njihovog spajanja ?

Jel to na nekom varijatoru? Ne vidi se baš najbolje od čega je.
Verovatno se remenice varijatora ne skupe dovoljno

Kod mene na Dominatoru većina remenja ima u bar tri dimenzije pa mora da se traži po broju šasije, tipu motora ili broju na remenu koji je na kombajnu.

Gde moze da se kupe drveni lezajevi za slamotres tucano 320?ne računajući almex,da li je neko stavljao od cocija?

Nazad
Vrh