Claas

Zato sam i pitao da li je remen.
Imam geringhof adapter malo noviji od tvog, ali ima sjecku. Pa ako hoces da ti slikam dole tarup da vidis kako je rijeseno. Sumljam da imaju neku veliku razliku.

Poslednja izmena:
Kakvi su simptomi bili? Jel počeo da lupa?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Par dana je škriputalo nešto kao remen alternatora.Onda je opaučio, raspao se, biter spao dole pa češao o bubanj, ne može da se ne čuje.Izuzetno lako se menja kada se skinu remenice a dok ih ne skineš... 😱 Originalni je bio i sada je takođe dobio isti, zamenski nema a da se ne budži nešto što ne dolazi u obzir.

Par dana je škriputalo nešto kao remen alternatora.Onda je opaučio, raspao se, biter spao dole pa češao o bubanj, ne može da se ne čuje.Izuzetno lako se menja kada se skinu remenice a dok ih ne skineš... 😱 Originalni je bio i sada je takođe dobio isti, zamenski nema a da se ne budži nešto što ne dolazi u obzir.
Koja je marka lezaja?

Možda ali ne verujem da ću ga dirati dok ide.Na svim dosadašnjim kombajnima koji su prošli kroz naše dvorište menjani su samo ležajevi na desnoj dok na levoj strani nikada.

Ima sad više njih što rade te stvari...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ti lezajevi se menjaju u paru po radionickom uputstvu. Svako menjanje lezajeva na dobu, biteru i apsu trazi balansiranje. E sad ovo je po radionickom uputstvu, a po preporuci majstora bas i ne mora.
I kod mene na lexionu nema te trece uaporene brzine, iskljuceno je jos u Nemackoj 😉

Nazad
Vrh