Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je marka lezaja?Par dana je škriputalo nešto kao remen alternatora.Onda je opaučio, raspao se, biter spao dole pa češao o bubanj, ne može da se ne čuje.Izuzetno lako se menja kada se skinu remenice a dok ih ne skineš... Originalni je bio i sada je takođe dobio isti, zamenski nema a da se ne budži nešto što ne dolazi u obzir.
Pa kakav si ti kombajner pa da nećeš da budžiša da se ne budži nešto što ne dolazi u obzir.
Ima neki majstor u okolini NS, dodje i sa nekim uredjajem pregleda sve lezajeve...dobijes izvestaj kao kod lekara...Možda ali ne verujem da ću ga dirati dok ide.Na svim dosadašnjim kombajnima koji su prošli kroz naše dvorište menjani su samo ležajevi na desnoj dok na levoj strani nikada.
Ima neki majstor u okolini NS, dodje i sa nekim uredjajem pregleda sve lezajeve...dobijes izvestaj kao kod lekara...
Sta ne valja izmenjas sam
Jel radi po celoj Srbiji? Imaš neki link, iskustvo?
Bivši član foruma.Ima neki majstor u okolini NS, dodje i sa nekim uredjajem pregleda sve lezajeve...dobijes izvestaj kao kod lekara...
Sta ne valja izmenjas sam
Kod nas kod vecine je to prespojeno na class masinama… idu ko santaluje… na case kod mene ni nema to ide pun gas i u transportu, za cas od kraj do kraj sela…To je taj prekidac trece brzine. On regulise gas za transport.