Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što ne bi vozio, retko žito, mali heder, lagano kombajn to guta, ne vidim ja tu problem ako iza njega ne ostaje rasutog...Nisam ni slusao a ni gledao video nego odmah premotao na kraj. Pored muzike vidim da i fino vozi kao da nije njegovo.
A to brat mi u bih upotrebljavamo za svakoga, bio nam rodjeni brat, komsija, drugar, nepoznanik...
Čemu 700 obrtaja, da bolje lupa zrno, do 600 plafon.Ja radim soju na 700 obrtaja bubnja, ako je cista njiva, ako ima korova otpustim malo korpu i povecam obrtaje.
Jako malo polutka ima, ja selektiram iz gomile. Cini mi se da lakse ide kombajn, bolje guta sa malo veci broj obrtaja, a niko ne odbija na lom. Proslogodisnjiu soju prodao sam u prolece Gebiju preko lokalnog otkupljivaca, analizu su radili Jugoinspekt, primesi su bili 0,5%, ali ne dobija se bonifikacija van sezone.Čemu 700 obrtaja, da bolje lupa zrno, do 600 plafon.