Čuleee
Član
Jel u axialu u madjarskoj taj kombaj?Pa nasli smo na netu lexion 420 u madjarskoj,radio oko 4700 sati,za nekih 32000e + pdv bez hedera. Jel to po tvom misljenju mozda neki malo losije ocuvan primerak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel u axialu u madjarskoj taj kombaj?Pa nasli smo na netu lexion 420 u madjarskoj,radio oko 4700 sati,za nekih 32000e + pdv bez hedera. Jel to po tvom misljenju mozda neki malo losije ocuvan primerak?
Prodao sam taj lim.![]()
Hahahahaha znas kakvi smo mi balkanci,daj sto bolje al ako ikako moze dzabeZa ove cifre o kojima se piše ću ti ja prodati mog Masseya sa 3 adaptera. Žitni, suncokret i kukuruzni.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Sada sam proverio,ipak jeste axial.. hvala na informacijama.Ako je onaj u axialu,nemoj da ti pada na pamet da ga uzmes. Ja sam ga gledao u u fazi raspada je
Ne bežim ja od Zmaja. Taj kombajn mi je posle ozbiljnog remonta uradio oko 150 kj i od onda stoji.Zmaj mi je svakako na prodaju jer mi je višak, zapravo kod mene je sve na prodaju, ne vezujem se sentimentalno za gvoždjeSta ces ti posle... zmaj 170 da teras![]()
I sad mene zanima,dali je na kraju isplativo dat te velike novce za kombajn koji je star 20godina i više,Lexioni serije 400 su večinom 97-99godina ??Ako hocete da dovedete kombajn u top stanje a da je tu oko 3000 sati motora i do 2000 sati vrsalice treba vam oko 4000 evra i to naravno da radite sami. Kod ovakvih kombajna je najvaznija prevencija i da znate sta kad treba uraditi i na sta treba obratiti paznju.
Inace ovo je moja prva godina sa Lexionom 440 i sve reci hvale ima za resenja, jednostavnost i opstu moc (ucinak).
Mega je isto dobra, ali je Lexion laksi za stelovanje i ne treba vam reduktor kad radite kukuruz.
Na otkupnom mestu se tacno vidi kad doteram kukuruz uradjen lexionom i kad rade drugi kombajni.
Na kraju ako hocete lexiona budite spremni da izdvojite i do 70000 evra, a ako hocete 500 seriju onda jos 30000ak hiljada vise.
Na sta konkretno kod Dominatora treba da se ulozi svake godine 4000e?Paore svake godine treba da se uloži blizu te cifre ako misliš da teraš i ne misliš ni o čemu sem o gorivu, ulju i mazivu.Vidim da Dominator nije ništa jeftiniji od Lexiona po pitanju cene potrošnjih delova i remenja, tu su isti.