Šta gde ima?Gde to ima da vrsi i meni ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta gde ima?Gde to ima da vrsi i meni ?![]()
Po 35-40 eura, vrsenje sa prevozomŠta gde ima?
Jel ne vidiš dobro ili ne možeš da shvatiš o čemu pišemo?Po 35-40 eura, vrsenje sa prevozom
BravoОће да му нађеш вршај по те новце![]()
Neka premesti njive u Krčedin, naći ću mu trojicu za te pare. Koliko jutara imaš kolega iz SREMSA Mitrovice?Jel to Sremska Mitrovica u pitanju ?Оће да му нађеш вршај по те новце![]()
Jeste Sremska Mitrovica, kod nas je samo vrsenje po kj 50e, prevoz ako nemas svoj placa se naknadno. Ma nije bitno koliko ja imam,al da neko vrsi i jos prevozi za 35-40e radio bi celom selu...Neka premesti njive u Krčedin, naći ću mu trojicu za te pare? Koliko jutara imaš kolega iz SREMSA Mitrovice?Jel to Sremska Mitrovica u pitanju ?
Kako uspevate sa svojim prevozom da prevučete, svako ima 7-8 prikolica?Jeste Sremska Mitrovica, kod nas je samo vrsenje po kj 50e, prevoz ako nemas svoj placa se naknadno. Ma nije bitno koliko ja imam,al da neko vrsi i jos prevozi za 35-40e radio bi celom selu...
Pa nije vam skup vrsaj, gde ces povoljnijeJeste Sremska Mitrovica, kod nas je samo vrsenje po kj 50e, prevoz ako nemas svoj placa se naknadno. Ma nije bitno koliko ja imam,al da neko vrsi i jos prevozi za 35-40e radio bi celom selu...
To još nije nikom palo na pamet, ne znači da neće.Jedne godine su kod nas radili suncokret samo za naftu i da teras na njiov kantar.