Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger je napisao(la):zasto imas problem u grlu sa proklizavanjem i zaustavljanjem lanca
abro je napisao(la):Nije problem namontirati i nisam mislio na slike nego pitanje, info. se odnosi na to dali je bitna snaga anlasera, ispod cega ne vredi stavljati, tj dali to uopste igra ulogu, dali ima veze kojom brzinom okrece, precnik zamajca, sta vec... Izvini imas pravo puz proklizne a ne usta ko sto sam naveo u proslom postu.[/font]
svaka cast za znanje...panonstib je napisao(la):@MONTOYA
vidim da Vam niko nije dao odgovor na ovo pitanje pa cu ja pokusati.CLAAS COMMANDER je serija koja se radila osamdesetih i pocetkom devedesetih godina.U praksi se nisu bas nesto pokazali. Razlog tome je sto umesto slamotresa imaju niz odbojnih bitera i korpi.Broj bitera i sirina zavisi od velicene kombajna.Samim tim ga je bilo izuzetno tesko podesiti, a i odrzavanje je bilo skuplje.Pogon ovih bitera je bio putem remenja koja su se "palila" u slucaju zagusenja jer tada jos nije bilo toliko elektronike.
Ima ih i kod nas par komada, ali uglavnom stoje i traze naivne kupce da se prodaju jer je gore OM 441 na kaga svi padaju.Mnogi su isli da ga vide pa u njega da ubacuju slamotrese, ali je ta investicija dosta velika jer i zadnji deo gde bi trebalo da motiraju slamotrese je daleko vislji od obicnog dominatora.Nadam se da sam malo razjasnio o ovom kombajnu.
Shvaba je napisao(la):Uvezao bih Claasa 98 ... kako im se krecu cene sad ?