danger
Član
Na Maksiju je grlo kao na Megi tako da može.
P.S Ima jedan 88 SL Maxi koji se prodaje u delovima jer je izgoreo,samo gazda nema kompas za cene.
U tom selu niko nema kompas za cenu........
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Maksiju je grlo kao na Megi tako da može.
P.S Ima jedan 88 SL Maxi koji se prodaje u delovima jer je izgoreo,samo gazda nema kompas za cene.
DaMislite na one blokade koje idu skroz nazad iza opruge klipa?
Diskova i ostalog potrošnog noževa i lančanika novo original vrlo povoljno
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora[/QUOT
Obrisi sanduce,nece levator da radi.![]()
Ma nije moguce Maticu da na Klasu postoje takvi propusti...Nisam mogao da verujem da su tako debilno napravili Conspeed adapter,sedeo sam kod drugara u Tukanu 320 i dok vrse kukuruz malo,malo pa se klipovi odbiju od poklopaca baterija koji su previse ravni i izlece i levo i desno,strasno.U delu gde je vetar porusio stabljike bilo je jos gore a sve je to zato sto je sejano cetvorednom sejalicom a adapter 6 redi,sastavi manji od 65 cm...Nemam blokade a adapter diže skroz do kabine bez ikakvih problema.Po meni konstruktorska greška da li namerna ili ne jeste to što su ugradili klipove od 50mm a dobro nisu namestili čačkalice umesto njih(pišem za Dominatore 96-9.Na Zmaju su klipovi bili 80mm bez ikakvih opruga,blokada i maminih mama dizali i nosili kukuruzni adapter od 2 tone godinama bez ikakvih problema.
I ja sam na 96 stavio blokade i treci klip,a geringof ima 1870kg i dizao ga je kao od sale,ali jedna rupa kroz koju prolazi blokada se proslicovala i nisko je dizao adapter,kad sam to promenio,onda dize do kabine. Po meni znace dosta blokade,a naprave se ocas posla.
- - - - - - - - - -
@floyd. Kako mislis kosimo na 1m visine?