mixer87kac
Član
Ja mislim da su sanok... Ako se ne varam Poljska je u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege pri transportu uopste mi ne igra heder, svaku rupu trpe gume... kako da namestim da ima lufta, da li da odvrnem one srafove sa imbusom ili sta da radim?
Koje remenje koristite na vasem Claas kombajnu? Osim originala, za koji sam se raspitao i mnogo mi se cini 27000din, za remen 22 od secke. U toj meri ima puno jeftinijih, Optibelt, Rubena, Dunlop, Shwartz, Continental, i.t.d. Samo ne znam kako se ponasaju i koliko dugo traju? Hvala unapred!
Ako je upitanju dugacki remen od secke veruj mi isplati se i to debelo da ga platis 27000 ako je toliko u almeksu,nemoj bacati pare na sanok,provereno dva put na mojoj kozi
Kod mene kombajn ima 2300rs, i sve jedan remen je fabricki.Pa pazi više ni original nije original,ja na mom kombajnu imam još 70% prva ugradnja fabrička remenja a imam i kupljeno original pre par godina pa su već pri kraju...