Claas

Moze li pojasnjenje za te tepsije sa uljem?

Ovde na slici što je North Army postavio se dobro vidi, odignuti točkovi od zemlje i ispod točkova podbačene tepsije sa uljem i onda spušteni u te tepsije. Mada, bolje je odignuti kombajn od zemlje klocnama tako da nijedna tačka nema dodira sa zemljom osim te klocne koja je uronjena u tepsiju sa uljem. Samo što za taj manevar treba ravan beton koji ja trenutno nemam.

@Tomić Toma
Mačketine se rane dobro,al mislim da će sad na dugotrajnu dijetu... :osmeh:

Mislim da ovo nisu tepsije sa uljem nego samo nameštene kutije od lima oko točkova tako da miševi ne mogu prići.Zakasnio sam,već je odgovorio NA.:osmeh:

Lako je kad imas tepsije...:osmeh: ja sam bacao neke kesice da otrujem miseve,pojeli ali efekat je ipak pitanje jer dzabe jedan truje a komsiluk ne truje a i oni su veoma snalazljivi,pretpostavljam da vremenom mozda stvore i rezistenciju na odredjene otrove nisam strucnjak za miseve\maus expert.

Moze i ovako. A moze i vislji lim. Samo otvoriti se i eto
acab9dc68a9449f3d9f277692c01a3a8.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nije ni sala,mojem sestricu na masini instalaciju grickali...jedan dan prolazim a majstor radi mu instalaciju...

Kolege pri transportu uopste mi ne igra heder, svaku rupu trpe gume... kako da namestim da ima lufta, da li da odvrnem one srafove sa imbusom ili sta da radim?

Koje remenje koristite na vasem Claas kombajnu? Osim originala, za koji sam se raspitao i mnogo mi se cini 27000din, za remen 22 od secke. U toj meri ima puno jeftinijih, Optibelt, Rubena, Dunlop, Shwartz, Continental, i.t.d. Samo ne znam kako se ponasaju i koliko dugo traju? Hvala unapred!

Koje remenje koristite na vasem Claas kombajnu? Osim originala, za koji sam se raspitao i mnogo mi se cini 27000din, za remen 22 od secke. U toj meri ima puno jeftinijih, Optibelt, Rubena, Dunlop, Shwartz, Continental, i.t.d. Samo ne znam kako se ponasaju i koliko dugo traju? Hvala unapred!

Koristimo samo original claas. Da ne razmisljas koliko ce da traju, uzmi original claas i miran si. Raspitaj se koliko je taj kajs kod Peki-belt...

- - - - - - - - - -

Da ti nisu ostale blokade na klipovima?

Ako mislis na one blokade sto se stavlja kad ide kukurzni adapter, skinuo sam...

- - - - - - - - - -

Tako je tu se steluje oscilacija po tezini adaptera,imas u temi kukuruzni adapteri objasnjeno.

jel mozes da me nekako uputis na taj post vezan za moj problem, da ne listam celu temu :osmeh:

Uzmi u Anavi, dosta dobar kvalitet a cena mnogo povoljnija od originala. Ja sam od njih uzimao nešto za moj Avero i zadovoljan sam...

Nazad
Vrh