markojx
Član
zastita od miseva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda ih dobro ranite . Ima i toga. Ja sam imao par macaka koje su i pacove hvatale. Neke su omatorile a neke mi dobre komsije potrovale...Imam 5 macketina, ko mrcine su, nicem ne sluze...
Moze li pojasnjenje za te tepsije sa uljem?
Nije to dobro uradjeno, vidis da mogu preko merdevina da se penju.Moze i ovako. A moze i vislji lim. Samo otvoriti se i eto
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To sam danas navuko nekog drloga. 4 godine tako ogradjujem i nisam imo problema. Samo jednom da se bilo sta desi naprave stete vise nego sto kosta ogradjivanje 2 kombajna.Nije to dobro uradjeno, vidis da mogu preko merdevina da se penju.
Kolege pri transportu uopste mi ne igra heder, svaku rupu trpe gume... kako da namestim da ima lufta, da li da odvrnem one srafove sa imbusom ili sta da radim?
Koje remenje koristite na vasem Claas kombajnu? Osim originala, za koji sam se raspitao i mnogo mi se cini 27000din, za remen 22 od secke. U toj meri ima puno jeftinijih, Optibelt, Rubena, Dunlop, Shwartz, Continental, i.t.d. Samo ne znam kako se ponasaju i koliko dugo traju? Hvala unapred!
Da ti nisu ostale blokade na klipovima?
Tako je tu se steluje oscilacija po tezini adaptera,imas u temi kukuruzni adapteri objasnjeno.
Uzmi u Anavi, dosta dobar kvalitet a cena mnogo povoljnija od originala. Ja sam od njih uzimao nešto za moj Avero i zadovoljan sam...Koje remenje koristite na vasem Claas kombajnu? Osim originala, za koji sam se raspitao i mnogo mi se cini 27000din, za remen 22 od secke. U toj meri ima puno jeftinijih, Optibelt, Rubena, Dunlop, Shwartz, Continental, i.t.d. Samo ne znam kako se ponasaju i koliko dugo traju? Hvala unapred!