mixer87kac
Član
Nisam se šalio, čisto skupljam informacije i utiske pa ćemo videti... Koliko sam čuo u almexu je jedan oko 50 evra...Nadam se da si se samo salio sa ovakvim pitanjem......
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam se šalio, čisto skupljam informacije i utiske pa ćemo videti... Koliko sam čuo u almexu je jedan oko 50 evra...Nadam se da si se samo salio sa ovakvim pitanjem......
Nisam se šalio, čisto skupljam informacije i utiske pa ćemo videti... Koliko sam čuo u almexu je jedan oko 50 evra...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Jeste,od 40 do 50eura su u Almexu,ali vrede svaku paru,to su lezajevi koji sigurno izguraju 2500-3000 rc
Eto kod mene fabrički izgurali 1500 rč i vreme im je za zamenu...
Ajd da pitam ja kao laik a po cemu su posebni ti originalni drveni lezajevi?Mislim da ljudi malo preteruju jer se plase skupih popravki ali bas da moraju originalni drveni lezajevi pa nije mi bas jasno mozda je od specijalne vrste drveta?
1500rh?Hahaha...majku im njihovu-sve su doveli na garantni rok i malo preko da traje...kod mene na Laverdi staroj 25 godina su jos fabricki lezajevina na 5 slamotresa...Eto kod mene fabrički izgurali 1500 rč i vreme im je za zamenu...
Da li ste ih ikad prestelovali za tih 1500 rč
Potpisujem. Ipak je to kombajn koji vrijedni puno para, i sigurno radis dosta posla. Ne isplati se sad da eksperemtise, pa da u sezoni stojis i mijenjas.Kolega uzmi original i miran si,jedino ako mislis da uskoro prodajes kombajn,pa da smanjis ulaganja
Po propisu od iza preko slamotresa, ali uz neke modifikacije se moze prosjeci malo ulaz od naprjed i ide van tako sam cuo, ja sam od iza vadio ..Ako moze neko da mi kaze ukratko kako se skida korpa na merkatoru.