jbrtka
Član
Ja sam ipak mislio na 151 icu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kad sam kupovao adapter kod njih uz njega je išla kompletna adaptacija za kombajn (korpe, poklopac skupljača kamena, univerzalna zavesa iznad slamotresa,...). E sad možda zato što sam neposredno pre toga uzeo i kombajn kod njih...Almexa sam se uhvatio jer sam kod njih uzeo adapter pa reko da odma vidim i korpu... A i najblizi mi je...
Nisam znao da su tako lose, da sam znao ne bi... Zvao sam Almex i kod njih je nova trodelna oko 240.000 dinara sto mi bi skupo... Videcu kako ce proci suncokret... Milovane kako si ti to resio sa korpom, jesi na kraju uzeo originalnu novu?
Ides pogresnim danimaU Temerin u Almeks kad odem obavezno me boli glava - od cena
Nisam znao da su tako lose, da sam znao ne bi... Zvao sam Almex i kod njih je nova trodelna oko 240.000 dinara sto mi bi skupo... Videcu kako ce proci suncokret... Milovane kako si ti to resio sa korpom, jesi na kraju uzeo originalnu novu?
Ovi u Pančevu su još gori,set gumica za orbitrol 8000 din.U Temerin u Almeks kad odem obavezno me boli glava - od cena