Majstor LAKI
Novajlija
Slažem se sa Mikronom,sem jedne sitnice-ok je noževi,vođice ali ako uzmete u obzir duple prste imaćete mali problem koji će vam najbolje Milovan dočarati(nešto jako slično njegovoj ugradnji falš korpe).A ima i nesto delova (noz kose , vodjica kose ) koji su jeftiniji u Mikronu nego u Almex
- - - - - - - - - -
Evo javno se izvinjavam što nisam odgovorio na SMS,nisam bio u Srbiji,a imao sam problema sa telefonom tako da sam ostao bez većine korisnih brojeva.Nadam se da ste rešili problem-ako ne potrudiću se da saznam brojeve.Imam problem na claasu dominatoru 88sl upalila mi se malo osiguracka kutija i par zica ispod nje,dali neko zna nekog dobrog elektricara da mi to sredi,ako moze i broj telefona?
- - - - - - - - - -
Ako mislimo na isti CEHID onda je svaki komentar suvišan-PREPORUČUJEM Mikron ČAČAK.Ovi u Pančevu su još gori,set gumica za orbitrol 8000 din.
Remont koplet u Cehidu sa poštarinom 3000 din. I sad me neko ubedjuje da mora original.Kombaj još malo pola veka.
- - - - - - - - - -
Cene u celoj Evropi su 10-12% veće jedino je razlika u tom PDV-u i ništa drugo.Vama kojima je Mađarska na puškomet je OK,oni koji su dalje zaista nema smisla lupanje do AxialaKako čujem od onih koji idu i preko u Axial da su tu cene negde u 10 evra tamo vamo,jedino ako vratiš Afu(PDV njihov) onda se isplati ići tamo i kod nas na granici ako prođeš bez protokola redovnog...