Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa mozda bi mogao da se ubaci od kamiona 1213 ili 1317. Nose isti motor a ni sace im nije previse gusto. Bilo ih je po oglasima.Nije mislim da je uzi a vislji.
- - - - - - - - - -
Moj je motor om-352a i manje vode stane nego u 98-cu za skoro 10 litara
Jel ovako nešto?
Pa mozda bi mogao da se ubaci od kamiona 1213 ili 1317. Nose isti motor a ni sace im nije previse gusto. Bilo ih je po oglasima.
Kod nas popravlja i čisti jedan majstor te hladnjake tako da blindira te saće koji puštaju i još jedan limar za oluke radi isto.
Kod nas je propeler na kamionu probio 10% celija i sve je to majstor zablindirao. Mislio sam da ce biti problema sa pregrevanjem ali je sve bilo ok cak i po najvecim vrucinama. Kod kombajna ne znam kako bi se ponasao ali sve zavisi od toga koliko je celija osteceno.Kod nas popravlja i čisti jedan majstor te hladnjake tako da blindira te saće koji puštaju i još jedan limar za oluke radi isto.
Ja bi reko da su to isti hladnjaci prva i druga slika,samo je okrenut za 90 stepeni onaj što je na paleti.
Pun ti je unutar hladnjaka kamenca i to očiste i zaleme nazad poklopac i bude kaj nov.
Jesi probao termostat......