Dejaaa
Član
Neke buksne na menjacu zamene mesta i onda ide 30km ali hoce da se se raspadne menjac.pitaj te clana laza,on ima leksiona pa su mu objasnili kako i sta,al nije imao kesu da to uradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene nemože bez loma. Bubanj se vrti na 450 okretaja i mam 4% loma. Bar tako kžu ovi na sušenju. Dali oni malo povećaju lom to neznam ali vidim da u bunkru ima loma. Gdje nastaje i kako ga smanjiti to nisam još otkrio.Kod mene sa minimalnih 650 obrtaja bubnja pomocu remena,u kukuruzu sa 18 posto vlage takoreci da nema skoro nista loma,e sad videcemo kako ce izgledati u bunkeru kad vlaga bude pala.U pitanju je dominator 96 sa 6 sina.
Pokusao sa vadjenjem donjih sita i zatvaranjem povratne mase?Ja sam to uradio po savetu drugara i clana ovog foruma i za sad radi ok.Kod mene nemože bez loma. Bubanj se vrti na 450 okretaja i mam 4% loma. Bar tako kžu ovi na sušenju. Dali oni malo povećaju lom to neznam ali vidim da u bunkru ima loma. Gdje nastaje i kako ga smanjiti to nisam još otkrio.
Dobro je da radi. I ja radim bez donjih sita ali nisam posebno zatvarao povrat. Probao sam da potpuno zatvorim sita. Iza stavim najlon i na mjestu ubacim klipova suvog kukuruza (od prošle godine) i gledam šta nazad izađe, preko sita. Opet ima loma. Koliko u postotcima to neznam.Pokusao sa vadjenjem donjih sita i zatvaranjem povratne mase?Ja sam to uradio po savetu drugara i clana ovog foruma i za sad radi ok.
Nisam mislio da bi kandidovao njega vec onog sto ne skida blinde.Ne razumem uopste zasto bi neko bio pametniji od tima inzinjera,pa da sa blindama bolje radi fabricki bi bike blinde za dvaku kulturu..Ni jedan od renomiranih proizvodjaca ne koristi blinde u svim kulturama vec samo u nekim a za to postoji razlog.
Cici da li kod kupovine 108-ce treba posebno obratiti pažnju na neku komponentu ili nema nikakvih problema po pitanju slabih tački?
Milovan Vrsac .....Moze neka slika za tu operaciju...
Zategnes korpu na 3mm,pojacas obrtaje na 1200 i stavis donje sito perforirano od 2,5mm.