Ja bih te kandidovao za nobelovu nagradu.Jel radite i psenicu s blindama ili skidate? Kroz razgovor sa par ljudi sam cuo da ih vise ne skidaju kad stave. Mi smo praktikovali skiranje za psenicu pa montaza za soju i kukuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih te kandidovao za nobelovu nagradu.Jel radite i psenicu s blindama ili skidate? Kroz razgovor sa par ljudi sam cuo da ih vise ne skidaju kad stave. Mi smo praktikovali skiranje za psenicu pa montaza za soju i kukuruz.
Ja bih te kandidovao za nobelovu nagradu.
Zavrni ih,nerazumem kako nemogu da se namontiraju?Nema prilaza?Danas stigle blinde za megu i da montiram neide - nema ni jedne zavarene matice pa neznam kako da to izvedem. Zna li neko...
Glavni faktor za izvrsavanje je obodna brzina bubnja. To znaci da ako je precnik bubnja 600mm i ima npr 500 o/min nije isto sto i 500o/min kod precnika npr 800mm. Bitna je obodna brzina! Zato neki manji kombajni mogu raditi neku kulturu npr sa 500 obrtaja dok tu istu kulturu veci kombajn mora raditi sa 400o/min.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Nisam mislio da bi kandidovao njega vec onog sto ne skida blinde.Ne razumem uopste zasto bi neko bio pametniji od tima inzinjera,pa da sa blindama bolje radi fabricki bi bike blinde za dvaku kulturu..Ni jedan od renomiranih proizvodjaca ne koristi blinde u svim kulturama vec samo u nekim a za to postoji razlog.ja mislim da bi na 800o/min bilo dovoljno sa 6 sina..
- - - - - - - - - -
A zasto bi ga kandidovao? covek je lepo pitao ko pita ne skita.. bi ne skidamo vec par godina ni za jednu kulturu. i sve odlicno funkcionise
Jbg moja greškanisam procitao sinoć dobro,vec mi se manta od žetve soje...Za Stevu 1984 : pa mesta bas i nema nesto previse od pred bubnja(ili kako se vec zove ) al aj to vec nema ni jedna navarena matica sto se zavrce blinda ( kao kod zmaja npr.) A navarivanje matice - to jos moram pogledati dal je pristupacno i izvodljivo.