Claas

ne to je firma zz agroprom :osmeh:

- - - - - - - - - -

104423566635877337190861.jpg
[/IMG]evo i koje slike sa novom masinom koja je stigla letos pred zetvu 2014:osmeh:

Da li je neko radio, ili mozda poznaje nekoga ko radi ovakvo produbljivanje bunkera....?
Gde god sam pitao, niko nece da se upusta u tako nesto... Jer imaju da se savijaju uglovi od 60 stepeni, pa kao to ne moze da se uradi tako kako treba i jako je komplikovano, a meni bi tako nesto trebalo.
Sada sam slucajno nasao slike na jednom oglasu, pa zato sada i da pitam dok ima slika. :osmeh:
bunker.jpg

bunker1.jpg

da, columbus, za oko 1720€ kada se preračuna........neznam ni sam, mislim da sam OK dobio za njega.......trebao bi nešto veće, kako sam pisao, pšenicu i ječam napravi odlično i čisto, samo je malo suncokret problem, s tim da ječma imam nešto preko 4 jutra, a suncokreta će biti preko 15 jutara.......tako da nemogu u suncokretu računati s njiim, plus što još radim u firmi i imam malo vremena, pa nebi stigao, pogotovo ako bude godina ko i 2014, da se sve mora napraviti ne u dan, nego u sat, koliko je često padala kiša, pa sam uspio ostati sa vlagom na 9%......

Božić prošao, sneg se topi...........jedan lep crtani za vlasnike Claas kombajna:osmeh:

[video=youtube_share;sTtTdk-YoiY]http://youtu.be/sTtTdk-YoiY[/video]

A i za nas što ih nemamo:ppozdrav:

Eeeeeeee šta je reklama!!!!

Tako je druže...:osmeh: Samo te čekam u onoj "žutoj temi", pa ću početi piti vijagru.......al samo četvrtinu:haha: :ppozdrav:

Nazad
Vrh