goran 1991
Član
dali je neko produzivao lulu za kipovanje na kombajnu i ko to radi ako moze neki broj telefona hteo bih na dominatora 88 da produzim lulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio je drugar na 86, 120 evropskih je bilo, kod majstora iz sela, uradio je ekstra, za jedan metar je produzio, tacno je sad koliko je dugacak nazad i sad kipuje i u kamione.dali je neko produzivao lulu za kipovanje na kombajnu i ko to radi ako moze neki broj telefona hteo bih na dominatora 88 da produzim lulu
moze europa kada ima motor od 70-75ks, a heder 2,2m, dok zmaj za istu snagu motora, čak bi mogao reći da su motori isti tjera heder od 3m, ili neki čak i imaju 3,6m žitni........i takav nevjerujem da može raditi sa sječkom, iako ima i verzija sa balirkom, što bi po snazi skoro došlo na isto.....
Imao je,da ne lajem sta.Jeste,kupio guseničara lexiona,u junu nije imao blato u planu
Na ovom forumu,svima je manje vise,zelja da se po neka nova masina,ima-vozi.Sede za računarom i rade xx jutara zemlje i jede ih ljubomora kao pojedine
Preuzmeš lizing (piše da može i to) pa jednom i ti da budeš neki k...cNa ovom forumu,svima je manje vise,zelja da se po neka nova masina,ima-vozi.
Ali,ovo,kao nije imao u planu blato u junu(ili bilo koji ne bitni razlog),pa prodaje nov kombajn,za kupovinu drugog novog ili vec kakvog kombajna.
To je klasicno pro*****anje,nista drugo.
Imao je,da ne lajem sta.
Kao tucano,nije mogao gusenice,molim te....jbt,odakle tim likovima toliko novaca,jel ih na krusku beru?
Lizing i kredit mi ne treba.Preuzmeš lizing (piše da može i to) pa jednom i ti da budeš neki k...c
Znam prodavca lično(skromniji od tebe),pa ti mogu srediti preko veze,a plekani orkestar ću ja da platim
Sasvim dovoljno,ili da kažem u jednom momentu i previše,da o čoveku stvorim pravu slikuLizing i kredit mi ne treba.
A na osnovu cega ti zakljucujes da je on skromniji od mene?
Ti znas mene tek toliko,koliko smo razmenuli par recenica i nista vise.
Na osnovu toga i na osnovu pisanja po forumu ti si mene procenio?