Claas

Fali , ali ima covek sve delove , i novu osovinu. Kupio je to cim je polomio , ali nikada je nije sastavio , jer nije imao vremena.

kakv krs po ovoj FR sacuvaj Boze,švabe su zakon bar po održavanju,neverujem da negde u DE ili AT može da se nadje takav 66 u ""neurednom stanju""

Bice jos slika kad budem iso na utovar. Kupio sam i ja jednu tanjiracu i moram ici da je rasturim , da bi prevoznici mogli da je natovare. Ovaj narandzasti ram sto se vidi to je ta moja tanjiraca.

20p1qaa.jpg
A samo cekam Dragana da nekog ponizi kada se bude ponovio nekom masinom recima"kakav je ovo krs,ja to nikad ne bi kupio" kao sto je vec po raznim temama imao naviku da radi...

Ovo je masina boli glava, zamisli koliko je ova masina radila , a nigde nije varena.

Ne snabdevam ja Acu vac ovaj fini gospodin sto bio samnom. Nemam ja pricu za nji , ja se snjima kao i savama posvadjam oko nicega.

- - - - - - - - - -

Evo npr. u CH ima 1 ovakav kombajn i cena na licu mesta je 22000e. Nudim ga ja nekom trgovcu , a on kaze meni da je u Srbiju njegova prodajna cena 22-25000e. Ja mu rece da ne lupa gluposti jer mu ne prilici.

etxzlf.jpg
wjct2r.jpg
2wewi3a.jpg

Ta 66ca je bila kupljena u CH , izmedju Losane i Zeneve. Prosli mesec su je oni stevini soferi natovarili . Ona je bas bila u ekstra stanju.

cista glupost,koja budala bi drzala kombajn tolike dane na prikolici,inace u petak popodne sam kod Budimpeste obisao kamion koji je nosio taj Dominator 66 i Matadora, u pitanju je bio plavi DAF BiH tablice a labudica crvene BG table. :sjasi:

- - - - - - - - - -

2h49ape.jpg
[/IMG]

Mačvanin 82 soferi imaju njihov recnik , a to je " tovario sam ga " juce , prekjuce , prosli mesec ili prosle godine , a to neznaci da je kombajn od prosle godine , pa do sad stajao na prikolici. I jos nesto nemoj pisati svasta , da ima kod Ace 88sl za 21000e , kad je juce Aca dao njegovu ponudu na 20000e. E sad ja ne verujem da je on madzionicar da ga uveze i ocarini za 1000e. On mozda ima neku , ali sa 6000 i 7000 r.h. . A sad idem da pazarim 88sl za nekog Acu a za kog videcemo.

Sve je to meni lepo i bajno ali kako onda seljak iz Banata ode i kupi kombajn Class dominator 88 za 10500 evra u extra stanju.Pa gde to on nađe(bez posrednika) kad Vi trgovci svakim danom nalazite sve skuplje kombajne.Kako stoje stvari još malo pa će cene tih polovnjaka doći do cene kombajna kod Almexa starih dve-tri godine.

Ode 1 od 100 , a gde su onih 99. Ukucaj na Agriaffer i nadji jednog Dominatora za te pare ako mozes.

Nazad
Vrh