Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potrebna mi je adaptacija zitnog hedera za suncokret .
Koga bi mi preporucili.Sta mislite o ovom http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/1013116_CLAAS_3107_2012_god
Unapred vam hvala!
POZDRAV, dali je potrebno menjati sve sine na dobu , ne zbog istrosenosti nego zbog ostecenja jedne. Tacnije otpao mi je jedan deo (onaj deo sto prelazi preko konstrukcije samog doba jedno 15 cm) Dali je ko upucen ili je imao sl slucaj sa mojim ?? II gde se mogu nabaviti sine a da nije kod almxa
Dragane.Onaj ko je stvarno dobar on se ne hvali sta zna. Ja nikad nisam cuo Djokovica kako se hvali da zna da igra tenis. Atila ti : samo se svadjas sa clanovima na ovaj forum, nebi li tako dobio neko priznanje da si ti upravu i da si ti najpametniji. Te spominjes tvoje kapacitete u glavi itd. Da nam nisi reko da si upisao faks misleo bi da imas 13god. Ovako znam da imas 18. Stani malo spusti loptu na zemlju i pogledaj oko sebe . Postoje mnogi na ovom forumu koji ne zele nista da nauce , ja sam to primetio i digo ruke od toga . Ali ja ih potpuno razumem. Jer i ja , prenego sto sam otiso u beli svet i ja sam pomalo bio kao oni. Ja sam verovao da je nova stvar najbolje jer je nova , moj zmaj kombajn je bio bolji od bilo kog uvezenog , samo zato sto sam ga ja kupio novog , dao sam scve od sebe da kupim novog belorusa 80kona , ali nisam uspeo , kosacicu sam kupio novu ali poljsku , auto Yugo ali nov itd . Covek se menja sa vremenom , kad sam doso ovde video sam da postoje i stare stvari koje su bolje nego moje nove . Svatio sam sve sto me ucila majka i otac , da su sve bili u pravu , sve sto sam ucio tokom skolovanja sve sto sam mislio da nikada necu upotrebiti , sve sam upotrebio ovde.
Polako ti nama kroz pisanje pokazi sve sto znas , i sam ces dobiti ono sto trazis. Nemozes ti odma biti panostib.
za vadjenje sedista imam ideju....stavi panj umesto sedista...pa nemoras se zamarati sa vadjenjem....a za ostale probleme zatrazi strucni savet a mogu da ti pomognem ako ti treba neko da pere alat i delove@Attila M.
pokvario mi se johan deer pa mi treba pomoc
kupljen je pre 10 god. i ima lufta u aksenkama i poceo je da trosi gume,i jos mi stalno spada lanac u razvodniku menjaca pa moram da vadim sediste i namestam brzine a prednja utovarna kasika je dobila lufta u bolcnama pa me interesuje jel bolje da pravim caure od plastike ili bronze
slike cu da postavim za pola sata nije mi ovde USB
unapred se zahvaljujem