Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav ja imam mercatora 70 svi mi kazu da vozim prvom, ali ako je pšenica rjeđa danas mi kaze mehanićar da vozim drugom ali naravno ne varijator do kraja tj. nekih 5kmh ja mislim da je maksimala stari su to kombajni za neko ekstra vršenje, ali mogu napravit posla, ovo za gorivo ja sam imo neko pleteno crevo i dok nisam kupio pravo gumeno vuklo je zrak .. ako te šta zanima javi moj je sređen motor sastavljen ceka se viljuškar da ga se gore stavi .. !da se pridruzim vama koji vozite ljute masine marke class kupio sam i ja merkator 60 sa 1600sati kombajn je u odlicnom stanju sad me zanima iskustva kakva imate sa classom el imaju neku manu kojom brzinom se obicno vozi i to ja sam dosad imao john deer i vozio sam drugom samo kad bas mnogo gusto isao sam prvom problem sam jedino imao sa gorivom koliko god cedio uvek se zapusavalo i dobijao negde vazduh ostalo sam bio zadovoljan i jos jedno pitanje ima drug heder od dominatora 80 4m hoce da menja za heder od 3m ili maksimalno 3.2m ako neko ima pozdrav sutra cu slike postaviti
Ma da da mozes rukom da pipas , a ja sm mogo da kuvam kafu , mislim da sam resio problem sutra idem u jecam pa cu da vidim !!!!ja imam consula i greje mi se remenica ,po meni je to normalno