Claas

ima u rumi na vašaru guma za pod kao u zmaj kombajnima i traktorima prodaje se na kvadrat...
pogledaj dal ti miševi nisu izgrickali gume na sabirnoj ravni

Imaš u Mitrovici gumarsku radionicu ''crvena zvezda''
Tu možeš naći ono što te interesuje.

leleeeee,pa sta ti rade misovi pacovi u kabini crni slavko,gde udjose uopste,ili si im ostavio vrata sirom otvorena pa oni to shvatili kao dobrodoslicu...

Nisu dirali instalaciju, hvala Bogu, palili smo sve je ok. Pre ce biti da majstor nije prozor zatvorio, pa oni uskocili na zurku! E hvala vam puno, moram otici do Mitrovice,Rume pa do zetve to srediti kako valja :) ... Maticu izgleda da je tako, ova moja dva parcovancica nesto se ulenjila :D

hahahaha po 2 kg komad, ko zec :D ... Moracu nekako ove godine da zastitim kombajn, a i da zatvorim prozor :)

Danas u selu do mog ,prošao jedan novi kombajn(verovatno išao iz almexa) .
Mislim da ga je vozio član ZRENJANINAC!!!
Čekam da se javi.

Do pre 3 godine svi vozili ''Univerzala",pretprosle i prosle godine masovno uzimali ''142'',pa onda jesenas i sad 20-25 din kukuruz,sad svi uzimaju klasove,nije da sam ljubomoran,naprotiv,volim da gledam lepe masine na parcelama ali kazem ovo:jao ne daj boze ne ''upali'' ova godina,bice kuca na dobos kad stigne rata.Preterivaju ljudi u mom kraju,masovno se uzimaju novi kombajni,nerealno da se toliko isplati voziti nov kombaj pored postojeca 2 zmaja.Kad ce se to isplatiti.Nije Srbija nit za auta sem Juga kao ni kombaja sem "zmaja"

Ako nemozes da uradis sa svojom zemljom i uslugama do 400-500 hektara godisnje sa nekim srednjim kombajnom totalno je neisplativo voziti ga novog.Polovnjak ako je dobar moze to sve da odradi bez problema

Imas u bajmoku kao predstavnistvo claas ali lik donosi iz madjarske delove cini mi se da su povoljniji.
AGROSOM se zove ako se ne varam.

Malo slika sa jučerašnjeg puta.
16m3pc.jpg

2hcj62q.jpg

2wpp8w9.jpg

Išli su se djelovi u mađarsku gledat za Claasa kada sam vidio cijene iste su kao i svagdje gdje su original djelovi, to sam gledo u Axialu .. jednostavno preskupi su .. :D
@Panonstib koje je godište taj Dominator sviđa mi se takav jer to varijatorski pogon ?
Dal ima klimu?
Ja sam na mom danas tapaciro kabinu .. :cool:

Ovaj je kupljen bez kabine i ona je naknadno kupljena u Madjarskij polovna i ugradjena.Nema klimu ali može da se ugradi.
Pogon kombajna je mehanički znači varijatorski pogon.

Misliš slike što sam ja radio kabinu nem problema stavljo sam stiropor pa onda gore navlaka vidit će se na slici kada uslikam .. :D

Nazad
Vrh