@gregorije
sto se tice kipovanja klas moze da kipuje u svim polozajima bez problema jer je tako konstruisana,to o cemu ti pricas zove se reduktor i nesmeta mu nikakva poza za kipovanje,problem je u necem drugom,niko nezna da se to lepo otvara i podmazuje(unutrasnji u bunkeru i spoljni na luli)i zupcanici ostanu suvi i istrose se i zato crknu,i jos ako lezaj dobije malo lufta isto pokarabusi zupcanik,treba samo na vreme menjati lezaj koji se promeni za 15min.i podmazivati i kipuj kako hoces,moj stroj sada ima 20 god. lane sam sve to pregledao i svi zupcanici OK,dok je jednom prijatelju crko lezaj na megi,tako da se teret preneo na zucanike i u dani ispusio,jbg samo odrzavanje treba i sve je ok,a za sklapanje cevi posle kipovanja to je OK
@mladene,sto se tice tih stepenica pozarnih,nisam ih naveo kao svakidasnju upotrebu vec kao potrebu za nedaj boze,gde kod tebe stoji ta klapna,negde ispod jel,pa se mora kablati,dok kod mene samo podguras prikolicu i deri,i sumnjam da taj dominator star 3 godine to nemoze ili covek nezna o tom,a za 4t je previse 2.5min,za to vreme sam vec iskipovao i nalazim se na pola njive dok ti sklapas lulu
,ladno u slepu kipujem od gore i sa koje hoces razdaljine i evo javljam ti se
,znas sta druze,ovako ti dalje nevredi jer nisi upucen ko sta moze i samo srljas misleci da DF SVE moze,dalje necu sa tobom da vodim raspravu o tim glupostima ko moze brze i dalje da iskipuje,doteraj ti taj stroj ovamo na crtu pa da ih stavimo jedan pored drugog pa cemo da kipujemo do besvesti,drugi put se prvo informisi pa onda kudi,ja imam kolegu koji ima 3580,krcemo se po istim atarima i sve se vidi,dok ti u tvom kraju verovatno nemas 98 i pricas napamet