markane sta da ti kazem,treba obratiti paznju na sve,ja sam uzeo 5 dana pred zito bio sam knap sa vremenom,tako da sam izmenjao samo sto sam uvideo,nozevi secke,drvene na slamotresima,biter kaijs,lezaje na vetru,sve duple prste na hederu i jednu komplet kosu napakovao nove nozeve,i odradio sezonu bez muke,a tebi predlazem isto sto cu i ja da uradim a vec bi poceo da radim samo je hladno,da ga pretreses komplet,ipak je to polovan kombaj,pregledas sve lezaje gumene zavese remenje itd i onda si miran od 3-5 god. zavisi koliko radis zemlje sa njim i koje kulture,ja licno samo peglam zito jecam tritikale i soju,ostalo radim sa zmajem jer mi nepada na pamet da ulazem u kukuruzni heder za klasa,bar za sada,ono sto ja znam da kod mene trenutno lose stoji ali jos radi je aksijalno i radijalno pomeranje bitera i doba,to sam primetio slucajno u soji i koliko sam snimio nisu lezaji nego osovine zajedene,pogledaj lopatice na odbojnom biteru,sine,da li imas sine na korpi,treba da imas dve sine na ulazu korpe jedna sa levim a druga sa desnim smerom zbog kvalitetnijeg izvrsavanja,bar to ima kod mene na 98,pogledaj katalog ako imas,sta da ti kazem,pretresi ga celog i miran si,za mene nema gore muke nego da mi stane u radu,zato uvek odvojim vise vremena za pripremu i onda lepo sedis i kosis dok drugi sarafaju,bar kod mene u kraju ima ljudi koji nedaju dinar na kombaj,kad se sta pokida on popravlja tako da u sustini uvek lezi musav ispod kombaja na +35do40,e sad neznam koji je tvoj cilj,da radis s njim ili da lezis pod njim,ako sta zapne pri remontu neki savet tu sam
,sad sam tek video fotku,u sustini sve isto ko i kod mene samo manji kombaj i slamotres manje,daj jos koju fotku kod vetra ,dob s desne strane itd,koja ti je sirina hedera