hvala na slikama,nesto me zanimalo,sto se tice skidanja grla najlakse ti je da spustis heder dole na zemlju i podbocis nesto na zadnji deo grla raskacis klipove hidraulika,otkacis sve sto treba i samo ravno na rikverc kombaj vratis i to je to,stim sto cu ja sebi da napravim nosac a to vec imam za zmaja postavicu fotke kako to izgleda kad budem radio pa ces videti,kaci se na ferdzu ili bilo koji traktor na hidraulik znaci bez hedera na predni deo grla, raskacis sve na kombaju sto treba, i sa traktorom ga skines,prosto a dobro iz vise razloga,to grlo mozes parkirati gde hoces da ti nesmeta,ja stavim napred dva panja sa leve i desne strane a pozadi bure od 200l imam neko staro i spustim ga na to,i zatim ako moras da vadis uvodni lanac remontujes prednju ili zadnju osovinu, lezaje, moras skinuti lanac i imas pristupacnost kako hoces,dok je na hederu tu si vec dosta ogranicen,napred smeta puz hedera itd,znaci ako menjas korpu samo moze i sa hederom al ako nesto radis na grlu onda........kad napravim za klasa okacicu slike