Cisterne za osoku

@sinisa1979 ja sam kupio prikolicu kod tog italijana 2012 godine,čovek uradio po narudzbini kako smo se dogovorili. Italijan prešao da živi kod nas,oženio se ženom iz Mladenovca(otac joj drži firmu za kovano gvožđe) uvozi elemente iz Italije i ovde sklapa i vari. Pre Srbije je radio u poznatoj fabrici za prikolice i ostalu poljomehanizaciju(belluci & rossini)..pokupio crteže i ima brdo varijanti za sve mašine.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
 
Ja ne vidim šta može biti loše????
Pumpe su uvek poznata marka i ventili
Bure sam sam savijao i vario osovina i ruda ostaje
Ako je bure kvalitetno i ljudski cinčano nema brige!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Meni je radio stranice toplo cinkovane,stoji u ruskoj šupi i nemaju promena..obrati pažnju na felne,mislim da su slaba tačka
869b9e07b1ee9442677b256a38332f24.jpg


Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
 
Marko, na onoj od 6000 lit su kamionski točkovi 22.5. Tako da je taj problem, verujem, rešen.
Onaj deo gde se cisterna kači napred, drži se na nešto malo flaha... E to mi baš trcavo deluje odrađeno. Al ajd to bi se moglo pojačati, ili reći njima da oni odmah pojačaju, ali nzm kakvog je kvaliteta ostatak cisterne. Pogotovo što cinkovanje ne rade oni. Zato me interesuje da li neko ima ili zna nekoga ko ima njihove cisterne, ali i ovo je, kolega Marko, sasvim dobar podatak! :)
 
Sinisa kolika je cena takve cisterna od 6000l? Da li je skuplja od majevice?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Jeste. U skoro punoj opremi je 1.200.000.
Malo je veća ako dobro znam (6300lit), ima ogibljenje, kamionske točkove, kočnice, signalizaciju, revizioni otvor na vrhu, bočni zasun ručni 4 cola, pozadi zasun na hidrauliku (dvosmerni cilindar) isto 4 cola, dva creva po 3 ili 4m i pocinkovana je.
Nema kardan a zasuni od 6 cola se doplaćuju ako sam dobro zapamtio 200-300 evra.... Nisam siguran ali mi je baš bilo žestoko.
 
Imam ja pocinkovanu od 4600 litara. Pumpa MEC6500,pozadi hidraulični dvosmerni zasun od 4 cola i ručni od 6 cola,gume 400-60 15,5. Preveze oko 300 cisterni godišnje osoke od goveda. Kupljena je 2016 na sajmu u NS i trenutno izgleda kao nova kad se opere. Ja sam prezadovoljan i preporucujem ti kupovinu kod njih jer možeš da dogovoriš sve detalje kako želiš,između ostalog ja sam narucio da bure bude debljine 5mm a inace rade od 4mm. Ima još dve u mojoj okolini,obe obicne necinkane i rade bez problema
 
Pozdrav ljudi,imam problem sa hidrauličnim klipom za zatvaranje/otvaranje ventila custerne Bucher 3000 l. Pokvario se neki gasni amortizer unutra i nemoguće je servisirati klip,a ne znam gde bih mogao nabaviti novi. Svuda sam tražio,ali slaba vajda,forum mi je poslednja nada. Doduše postoji još opcija da od mog postojeće napravim dvosmerni klip,ali to mi je baš poslednja solucija...ako neko nešto zna,neka piše,bilo ovde ,bilo u inbox...Hvala unapred.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Imao sam isti problem. Pisao par stranica ranije. Rešio ga za 30e. Novi gasni cilindar od vazdušne puške napunjen na 70 kg. Malo je uži od fabričkog pa sam kod strugara napravio dve vodjice od tvrde plastike. Promenio gumice na hidr. Klipu i radi bez greške već preko 500 izvučenih cisterni.
 
Imam broj telefona tog što pravi klipove samo sam zaboravio dal bi iz NS ili Bečeja😀.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh