Cisterne za osoku

Brate Tomislave trazi i sliku da taj pošalje da vidiš BUDALU
Ali iskreno
Polovne 15,3 felne idu kod nas od 25_40e u zavisnosti od stanja i dogovora!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Probaj ubrzaj je,ali ja vucem iz kopanih bunara vodu i ne idem preko - 0,5, napuni normalno naravno malo sporije kad dodje pri dnu ali na pola gasa imt 539.Mislim da je i njima dubina oko 5 metara.

Ma da ona dodje do -0.5 brzo bilo bi ok, ona dodje za 4-5min. Na koliko se vrti 539 otprilike na pola gasa?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Pozdrav ljudi,imam problem sa hidrauličnim klipom za zatvaranje/otvaranje ventila custerne Bucher 3000 l. Pokvario se neki gasni amortizer unutra i nemoguće je servisirati klip,a ne znam gde bih mogao nabaviti novi. Svuda sam tražio,ali slaba vajda,forum mi je poslednja nada. Doduše postoji još opcija da od mog postojeće napravim dvosmerni klip,ali to mi je baš poslednja solucija...ako neko nešto zna,neka piše,bilo ovde ,bilo u inbox...Hvala unapred.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tvoj klip UVLAČI kad otvaraš
A kad zatvaraš gasni amortizer izgurava ulje
Opcija je da se ubaci opruga u klip

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Probali su ovi ljudi iz servisa hidraulikesa oprugom,ali nije rešenje jer opruga moze da izdrzi 20-30 zatvaranja , a onda je hidraulika sabije i ona izgubi funkciju...

Pozdrav ljudi,imam problem sa hidrauličnim klipom za zatvaranje/otvaranje ventila custerne Bucher 3000 l. Pokvario se neki gasni amortizer unutra i nemoguće je servisirati klip,a ne znam gde bih mogao nabaviti novi. Svuda sam tražio,ali slaba vajda,forum mi je poslednja nada. Doduše postoji još opcija da od mog postojeće napravim dvosmerni klip,ali to mi je baš poslednja solucija...ako neko nešto zna,neka piše,bilo ovde ,bilo u inbox...Hvala unapred.

Može da se nabavi. Košta oko 200 eura i u redovnom stanju se čeka 3 nedelje. +381606700012 evo ti broj gospođe iz Mladenovca pa je pitaj ja sam kod njih kupio i radi kao sat.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Imam problem,sporo vuče iz rupe osoku.Na majevicinoj vakum pumpi kada se skine ručica koja prebacuje na usisavanje ili izduvavanje (onih 8 inbusa) vide se 2 rupe sa leve i desne strane,na onoj levoj strani postoji klapna,dali treba da prekrije celu rupu ili samo 2/3?? Kod mene pokriva 2/3,dali je do toga problem???

Imam problem,sporo vuče iz rupe osoku.Na majevicinoj vakum pumpi kada se skine ručica koja prebacuje na usisavanje ili izduvavanje (onih 8 inbusa) vide se 2 rupe sa leve i desne strane,na onoj levoj strani postoji klapna,dali treba da prekrije celu rupu ili samo 2/3?? Kod mene pokriva 2/3,dali je do toga problem???
Kako 2/3??? Trebala bi celu. Ako mislis na ovo. Meni pokriva celu rupu.
a464848b85976f1e8a3ca833969864bd.jpg
6ada1d18449feebd841de0109e9534cc.jpg

Da,baš na to... hvala ti na slikama,to je to onda,nema šta drugo biti.
Kreni redom kao ja. Ako si rasturio pumpu pregledaj prvo nju, zategni ulje meni islo mnogo pa nije htela da vuce. Proveri crevo od pumpe do cisterne i proveri sigurnosni ventil, meni bila labava kontra matica pa se odvio do kraja i popustao.

Ja sam remontovao sve moguće na njoj,creva nova,ventil nov,pumpa remontovana. Rešio sam ovo jutros,sad ce biti proba.

Gledam oglase i vidim cisterne MMA, domaća proizvodnja. Da li neko zna kakvog su kvaliteta, ima ih neko? Konkretno, gledao sam onu od 6000lit pocinkovanu i deluje mi solidno urađena, osim držanja cisterne na prednjem delu. E to mi baš slabašno izgleda.

Nazad
Vrh