Imam ja te sljive, kupljene u MAVM-u. Zovu se renklode.
Trebalo je 7 godina da prorode, zamalo da ih povadim.
Imam ovu istu kao na slici, to je plava ili ljubicasta renkloda, a imam i zutu renklodu, isti oblik, svetlo zuta boja ploda, mnogo sladja od bilo koje sljive koju sam ikad probao.
Prednost je sto se nikad ne prskaju, nemam nikakvih problema s njima.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Trebalo je 7 godina da prorode, zamalo da ih povadim.
Imam ovu istu kao na slici, to je plava ili ljubicasta renkloda, a imam i zutu renklodu, isti oblik, svetlo zuta boja ploda, mnogo sladja od bilo koje sljive koju sam ikad probao.
Prednost je sto se nikad ne prskaju, nemam nikakvih problema s njima.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

.Tako je i prilikom zaposljavanja a firma koja je ojadila vocare i sahranila zive PDM iz Pudaraca i satrla vocare za vise milionski iznos a ciji su vlasnici glavudze iz SNSa ta pljackaska firma i dalje radi kao da nista nije bilo a vocaru ako nije platio porez na zemlju u vrednosti od npr 3 500 dinara ulazi u problem da ga popisuju izvrsitelji tako da ovaj sto je oladio gradjanstvo za vise miliona evra nastavlja da orgija a ovaj pokradeni i ojadjeni jadnik ako ne plati ustranih 3 crvene dolaze izvrsitelji da plene i popisuju .Situacija u zadnjoj posti i koloniji Srbiiji je odavno alarmantna sta je napravljeno u srecnim vremenima napravljeno je a sada jedino da se ukivaju trula vrata od klonjare i da se odrzava ferguson iz 77 -e jer para za nove investicije nema a svi koji su se zaleteli iz nasih sela za neka sopingovanja po Novosadskom sajmu sada su na licitacijama raznih banaka ,vreme je turbolentno i naprdno treba samo drzati guzu uza zid i cekati da sve ovo prodje ........................samo sto izgleda da ovo mnogo sporo ili nikako ne prolazi