Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ММ106 је подлога за јабуку мало мање бујна од дивље јабуке.Vuxsd da li je ova podloga MM106 za jabuku? Ili je to za krušku? Generalno mi je mnogo ovaj snop od 50 kom. Meni ne treba više od po 10 kom jabuke i kruške.
Lose su to podloge - jer sam ih i ja uzimaoСад расту дивље крушке али све то расте пилако јер су сушне године.
Озбиљно планирам да с пролећа опет купим једно снопче јер имам пријатеља који има једну крушку на којој су три сорте а дрво је старо неколико генерација... Па да пробамо да накалемимо... Ако да Бог.
П.С. послао сам Вам приватну поруку јер сам се нечег сетио...
Није неки него добар профит на тој површини малине. Нарочито нове конзумне сорте.Ako je moguce uz neki umeren rad ostvariti i neki profit na ovoj povrsini,sto da ne.
Po meni je 20tak ari vise nego dovoljno da covek posadi za sebe razne vrste voca... 20-30 sadnica od svake vrste koje rastu manje (jabuke i kruske toliko, posto su male), po 3-5 od iste sorte, tako da bude oko 5-6 sorti koje zre jedna za drugom tako da stalno preko cele godine ima voca za sopstvene potrebe..Gde god sam nasao neko mesto u dvoristu,tu sam zasadio neku vocku.Uvek je i bilo nekog voca u dvoristu,a sada u zadnjih par godina smo malo to podmladili ,tako da ce biti po nesto tokom godine za sopstvene potrebe.
Prva asocijacija na vocnjak kod nas je sljiva.
Uglavnom je to zastupljeno kod nas.
To je i meni u startu bilo u planu,ali nesto se razmisljam i o dunjama.
Znam da je najbolje i najjednostavnije da bude jedna vrsta voca u vocnjaku.
Ako je moguce uz neki umeren rad ostvariti i neki profit na ovoj povrsini,sto da ne.
Kazem da ne mogu to bas profesionalno da radim,zbog stalnog posla,ali bi se naslo vremena i za odrzavanje vocnjaka.
Нека је 3Т на 20а, нека је цена 500 Дин/Кг па израчунај. Што се бербе тиче беру људи и ових дана и пакују у микропаквања од 250 до 750 гр. и задовољни су ценом. Само треба одабрати праву сорту за своје могућности.A sto se tice malina