zupa100
Član
Baš si pogodio vreme Rosuljac. Evo i kiše!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poydrav svima!
Da da...potpuno sam savladao tehniku, čak i sipanje tečnosti za vrat...
Ta ručica sa leve strane, služi za doziranje praškastih materijala...znači kad bi stavio ovaj dodatni uložak(vidi sliku) što si dobio u kompletu...
Pomeranjem te ručice, otvaraš klapnu koja naleže na taj uložak! Znači kad bi sipao veštačko đubrivo u posudu, sa tim dodatnim uloškom...možeš je razbacivati!
Inače ta ručica nesluži ničemu, ako koristiš samo za prskanje...meni samo zapinje za oprtače kad stavljam na leđa, tako da ću ih ja skinuti kad budem imao malo lufta u prskanju!
Već bi ih skinuo, ima 4 vijka spolja - ali i ima dva vijka, koja idu sa unutrašnje strane...tako da moram rastaviti celo kućište duvaljke, da bi ih odvrnuo!
A ako nemisliš razbacivati praškaste(zrnaste) materije...onda jednostavno možeš koristiti uložak, kao držač za olovke...
Pozdrav Joe!
I ja sam planirao da ranije krenem ove godine. U prolece mi se napravi guzva da nemogu da organizujem nikako,prvi lepi dani od sredine januara i samo rezi ostavicu mlade sljive u drugoj godini za prolece to cu licno da radim.
@becarina pusta
Ja sam zadnjih godina rasipao vestacko djubrivo slicnim italijanskim rasipacem ali po celoj povrsini mozes li da okacis neki link gde ima da se kupi ovaj dodatak posto imam kolege iz HR koji idu dole za Praznike pa da ih organizujem da mi to uzmu ako imas vremena msm da se ne cimas preterano Hvala