Vladan.Spas
Član
pole slab ti je fitilj pomirenje i udruzivanje ne znaci obavezno da smo se prethodno svadjali ovde u sumadiji "pomirenje" neznaci isto sto i "mirenje" pomirenje znaci "sklad i mir"a ako se pod hino ne udruzimo mi malinari i ostali vocari i ne budemo imali nas"kartel" uvek cemo pojedinacno biti slabi u ostlom citacete ove moje zapise u rublici "chat o vocarstvu"jednoga dana i videti da ovo sto pisem sada ima svoju istinu "21 vek bice vek vode nafte i hrane" samo ce to nedostajati a sveg industriski drugog proizvedenog vec ima i vise nego sto treba (zamislite samo koliko vrsta kola ima na svetu), zato je to sansa srbije jednine najlepse i nase zato sam ja pozitivac i kad mi je tesko "srbija nesme da bude nasa zajednicka pljuvacnica" izrael je od pustinje pretvorio pogodnu zemlji i prodaje povrce i voce svuda po svetu (ali su oni jedinstveni vole svoju zemlju udruzen su narod u istoj i zajednickoj ideji napretka) nama srbima Bog je dao sve i rodnu zemlju i reke i stasit narod ali smo mi individualisti u zelji da "komsiji crkne krava" a ne da zajednicki sa komsijom napravimo i jos vece stado i mlekaru, pogledaj pole koliko je tvoj komsija provac upotrbio u prethodnim tekstovima teskih reci i osuda umesto da saslusa moje provereno misljenje (o dozvoljenoj berbi i izvozu divlje borovnice), mi se srbi ucimo stalno iz pocetka i niko ne postuje miljenje prethodnih generacija a kamoli savremenika, a kao sto vidim niko nece ni da me podrzi u istini koju pisem (vec me sele na sporedne koloseke) ali ja cu biti uporan sve dok srpski seljak ne shvati da je udruzen jaci,a da mu je jedina drzava koja ima srbija majka a ne macaha