Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poštovanje Maxo,88dana tova danas predato klanici
129.8 prosek
Ulaz 26.7
Dnevni prirast preko 1100gr
Poštovanje Maxo,
Svaka čast na rezultatu. Da li imaš evidenciju o konverziji hrane?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Jer to otisla i druga tura dali se ovo pisanje odnosi na drugu turuOva danska genetika pomera sve granice sto se tice tovaNijedna tura ispod 129kg do 132 kg prosek.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ta ce za 3-4 dana i to je to.Jer to otisla i druga tura dali se ovo pisanje odnosi na drugu turu
25 tako nestokoliko kom, imas u boksu.
Kako li uspe da se popne na plafon?Природни препарат против екто паразита и ув зрачења.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Molim te napisi mi dimenzije boksa gde tovis 25kom ,jer imam u planu da preuredim stalu koja je sluzila za tov junadi ,moze i u pp25 tako nesto
Ono sto imas ti u planu isto imam i ja da preuredim stalu.Molim te napisi mi dimenzije boksa gde tovis 25kom ,jer imam u planu da preuredim stalu koja je sluzila za tov junadi ,moze i u pp
Ta ce za 3-4 dana i to je to.
Iz te grupe koji su usli sa prosekom 20kg okruglo izmereni 106 dan tova najmani je imao 102kg a medju najtezima 120+kg.
Ali i u ovoj turi sa izlaskom 132kg prosekom ubacivao sam 10% sitnih tu 100kg jer u svaki boks imas skoro po jednog koji nije stigao sve na vreme da jede.
A inace vecina su imala preko 135+ kg.
Нисам Маха али неће да шкоди а ако не шкоди можда помогне ....Molim te napisi mi dimenzije boksa gde tovis 25kom ,jer imam u planu da preuredim stalu koja je sluzila za tov junadi ,moze i u pp
Pa vidi ovako,samo cu reci deltina genetika pa par slobodnih mesta i onda idu ostali.I sta kazes isplati se razlika izmedju cene iz otkupa i ovde koje si platio ako se dobro secam 400din za kilogram?Kakva su ti iskustva, posto svi kad cujemo da je nesto papreno skupo obilazimo tu robu?
Nismo stigli do tecne ishrane0.6-0.8 по товљенику. За 20-22 комада вам треба бокс димензија 3.8х3.8 или 4х4 метра. Са решеткастим подом и течном исхраном.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.