Ma ne lupaj, mlade su jos. Kad su u tovu preko 130-140dana onda ima neke koje traze.Ali ove NE!Nemoj sad da se vređamo,slika govori više od 1000 reči
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ne lupaj, mlade su jos. Kad su u tovu preko 130-140dana onda ima neke koje traze.Ali ove NE!Nemoj sad da se vređamo,slika govori više od 1000 reči
Jel muško?Imam jedno svinče od 60kg staro oko 4 meseca traži brava. Nekako mi to još rano
Jel muško?
Enrocin idi,Ljudi cime bodete prasice ako imaju proliv ? curi sa njih na sve strane a ja nemam sta da im dam a nit gde da kupim ...i koje vitamine mogu da im dam preventivno ? idem u ponedeljak u vet-apoteku pa da znam sta da trazim
Ako imaš kući ugalj izdrobi malo pa im baci,a čim prodje zabrana zovi veterinara pa ih pelcuj!!!!!!!Ljudi cime bodete prasice ako imaju proliv ? curi sa njih na sve strane a ja nemam sta da im dam a nit gde da kupim ...i koje vitamine mogu da im dam preventivno ? idem u ponedeljak u vet-apoteku pa da znam sta da trazim
Floron bi rešio upalu.Izgleda mi nerast ima upalu pluća jako kašlje, već dva dana mu dajemo inekcije ali se nešto slabo oporavlja
Korona. Hitno na respirator.Izgleda mi nerast ima upalu pluća jako kašlje, već dva dana mu dajemo inekcije ali se nešto slabo oporavlja
Korona. Hitno na respirator.